Säljledare med datakunskap till miljösmart företag

Säljledare med datakunskap till miljösmart företag

Formtrappan AB är marknadsledande på trapprenoveringar i
Sverige. Vi har vuxit snabbt sedan starten 2012 och expanderar nu ytterligare och söker därför en datakunnig säljledare. Dina arbetsuppgifter består i att driva försäljning genom franchisetagare samt coacha/supportera dem i sin dagliga verksamhet.
Formtrappan är ett digitaliserat företag som ligger i branschens absoluta framkant gällande teknik. Flertalet av kedjans sälj hjälpmedel är digitala varför det är högst meriterande om du har erfarenhet/intresse av it system och digitala processer. Vidare önskar vi att du har minst fem års arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av försäljning och av att sälja genom andra. Som person är du glad, positiv, engagerad och har ett säljande sätt.
Körkort är ett krav! Sedan 2016 drivs Formtrappans fabrik enbart med el från egna solceller. Samma solceller ger även bränsle till våra elbilar vi använder i tjänsten. Och vår 2400m2 stora fabrik värms upp via de spillmaterial som blir över från varje trappa. Satsningarna har varit bra för oss som företag men framförallt – de är bra för miljön! Läs gärna mer på www.formtrappan.se

Låter detta som du eller har du frågor gällande tjänsten är du välkommen med din ansökan/fråga mailledes!
Mer info
Kontaktperson Ted Öqvist
Email Mejla Ted Öqvist
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.formtrappan.se
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FormTrappan AB är Sveriges ledande företag inom trapprenoveringar. Vår affärsidé är enkel, effektiv och klimatsmart – vi utför trapprenoveringar till fastpris med egentillverkade trappsteg i flerskiktskonstruktion. Varje år producerar vi närmare 2400 trappor i vår egen fabrik. All tillverkning sker med toppmoderna CNC styrda maskiner, och även mätutrustningen som används vid uppmätning av trapporna är helt digitaliserad – något FormTrappan är helt ensamma om. Vi arbetar dagligen med att hitta den smartaste vägen framåt för att utveckla allt från produktsortiment till det miljöansvar vi tar. Att minska det fotavtryck vår verksamhet har på miljön har varit en kärnfråga från start – du kan läsa mer om vår miljösatsning på vår hemsida.Vill du som kund eller framtida arbetskollega veta mer är du välkommen att kontakta oss.