Erfaren tekniker

Erfaren tekniker

Om tjänsten

Är du redo att ta nästa steg?!
Då vår orderingång är stor behöver vi förstärka med flera ledande tekniker, driftsättare, larmtekniker och servicetekniker.

Vi arbetar till största del i Västerås och Enköping, men utför även arbeten i närliggande städer. Vi söker dig som kan arbeta självständigt men även i grupp. Du har minst tre års erfarenhet av säkerhetsinstallationer.
Vi erbjuder dig en roll i ett växande företag som aktivt arbetar för att vår personal ska trivas.
Mer info
Kontaktperson Johan Åberg
Email Mejla Johan Åberg
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://finlarm.se
Sista ansökningsdag 27 dec 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en del av FinlarmGruppen. Vi finns i Västerås, Enköping, Stockholm och Dalarna. Vi bedriver verksamhet inriktad på installation och service av certifierade säkerhetssystem. Kunderna är i huvudsak fastighetsägare inom privat och offentlig sektor. FinlarmGruppen levererar produkter och tjänster som ger våra kunder kompletta säkerhetslösningar. Vi tar ansvar för hela kedjan från projektering, installation och dokumentation till service, support och löpande underhåll. Vi erbjuder allt från enkla larmanläggningar till integrerade lösningar med överordnade system. Vår produktportfölj innehåller uteslutande produkter med högsta renommé på marknaden och vi erbjuder spetskompetens inom hela bredden av brandlarm, inbrottslarm, CCTV och lås.