Kock för sommarvikariat till Restaurang Linden ICA Hacksta, Västerås

Kock för sommarvikariat till Restaurang Linden ICA Hacksta, Västerås

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som kock!


Skapa mat som kan förändra världen
Vi söker en utåtriktad, innovativ och smaksäker kock med passion för mat och service till vår restaurang Linden ICA Hacksta. Som kock hos oss arbetar du med smaken likväl som helheten av matupplevelsen vilket innebär att det ingår mycket gästkontakt. Som kock hos oss arbetar du även nära vår uppdragsgivare och slutkund vilket kräver en servicekänsla utöver det vanliga Med begreppet smakupplevelse formar vi våra menyer till "nyttiga" och välsmakande måltider och vi arbetar ständigt med att utveckla och utvecklas. Tjänsten är ett vikariat på heltid under maj- september med huvudsaklig arbetstid dagtid, måndag till fredag.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Rollen som kock hos oss ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka, skapa och driva utveckling. Vår vision är att skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser där fokus ligger på det gröna köket med hälsosam mat för kropp och själ med mat ur ett hållbart miljöperspektiv.

Om restaurang Linden ICA Hacksta
Vi serverar dagligen ca 300-400 gäster i vår restaurang och erbjuder klassiska smaker och fokuserar mycket på det gröna köket. Vi arbetar aktivt med att ständigt förbättra och leda vårt företag framåt enligt våra värderingar vilka är: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. Vi är ett engagerat team om tio personer som ser fram emot att få servera den perfekta lunchen tillsammans med dig!

Vad bidrar du med till teamet?
Du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt samt minst fem års erfarenhet av att arbeta inom restaurangbranschen, gärna från verksamheter med både á la carte och lunchmatlagning. Vi söker dig som är genuint matintresserad och har en modern "touch" i din matlagning. För att vara lämplig i rollen som kock hos oss har du god förståelse för köksekonomi samt vana av att beställa varor från olika leverantörer. Vi ser även gärna att du är van med att arbeta med kökets egenkontroll.

Som person är du driven och strukturerad med ett brinnande intresse för service och teamarbete. Du har lätt för att samarbeta med andra och en god kommunikativ förmåga där du talar och skriver svenska obehindrat. Då restaurangen ligger på en av marknadens största livsmedels leverantörers lager, värdesätter vi nytänkande och ett genuint intresse för mat eftersom vi alltid vill ligga i framkant.

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Anita Flack eller köksmästare Jan Lundkvist på telefon: 021-19 48 19. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-04-30. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser