Fastighetsskötare till Fastighetssnabben

Fastighetsskötare till Fastighetssnabben

Fastighetssnabben fortsätter att ha en positiv utveckling och söker just nu en yttre fastighetsskötare i Västerås.

Som yttre fastighetsskötare arbetar du främst med yttre skötsel av fastigheter. Du bör ha goda kunskaper om mark och trädgård samt trädgårdsmaskiner.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har några års erfarenhet från trädgårds- och fastighetsarbete eller liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande med erfarenhet från andra branscher där du arbetat med fastighetsunderhåll, drift och service. Du har utbildning på gymnasie- eller KY-nivå inom trädgård eller fastighet. Vi ser gärna att du har någon för yrket värdefull utbildning och datorvana. All rapportering av utförda arbeten sker digitalt, vilket betyder att du har vana att arbeta med smartphone/dator.

Du ska vara självgående, strukturerad och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt. Har du erfarenhet av att arbetsleda andra, är det en merit. B-körkort krävs. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv framtoning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör trädgård och utemiljöer.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 2020-03-08. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer information: Kontakta Stefan Berglund, platschef, 010-151 61 90.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fastighetssnabben.se
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm, Västerås, Norrköping/Linköping och Visby. Vi omsätter ca 300 miljoner och har ca 220 anställda.