Supporttekniker administrativ inriktning | Västerås | Experis

Supporttekniker administrativ inriktning | Västerås | Experis

Brinner för service och vill utvecklas inom IT Support? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Vi på Experis letar just nu efter nya stjärnor som vill jobba med support och administration, vi söker dig med 1-3 års erfarenhet som IT-supporttekniker med ett härligt driv. Bli en del av gänget hos oss på Experis, vänta inte med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
I den här rollen kommer du att arbeta i vår kunds system i Västerås och knacka in ny data. Du kommer att få tillgång till och arbeta i de flesta av kundens IT-system. Du kommer också att arbeta med ett flertal kundspecifika applikationer. Du kommer även att arbeta med att delta i och driva förbättringsinitiativ, implementation av ny teknik och digitala lösningar. Arbetet kommer även att innehålla en viss del administration.

Din profil
Vi söker dig som eventuellt är i början av din IT-karriär och är serviceinriktad samt vill utvecklas inom IT. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i team, du är noggrann och tar stort ansvar för ditt arbete. Du behöver också kunna driva ärenden och se till att de blir lösta med hjälp både av dokumentation och problemlösning. Det är också mycket viktigt att du har ett stort intresse för IT och en vilja att lära nytt.

Det är meriterande om du ha god kunskap/förståelse av:

  • Ärendehantering
  • Server- och nätverksmiljöer
  • Microsofts Windows 7 och Windows 10
  • Active Directory
  • Exchange
  • Fjärradministreringsverktyg
  • MS Office 2010 - 2016, O365 inkl. Outlook Webb Access
  • Felsökning och problemhantering av PC i nätverksmiljö
  • Administration och dokumentation

Du måste kunna kommunicera på ett pedagogiskt sätt mot användare, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska.

Om Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.experis.se/
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Experis är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT. Vi är en av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m.