Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till Etteplan

Etteplan växer så det knakar och behöver därför stärka upp organisationen med ytterligare en ekonomiassistent! Du kommer att tillhöra det 10 personer starka teamet på ekonomiavdelningen och placeringen är i Etteplans centralt belägna kontor i Västerås.

Tillsammans med dina ekonomiassistentkollegor arbetar du med både kund- och leverantörsreskontra samt projektadministration. Du kommer att ansvara för "dina" konsulter och bistå dem med ekonomisk administration som förutom kund- och leverantörsfakturor kan handla om tidrapportering, utlägg, viss projektuppföljning samt övrigt personaladministrativt arbete. Det är en väldigt serviceinriktad tjänst som genom sin bredd bjuder på både omväxling som möjlighet till fördjupning.

Hos Etteplan blir du lyssnad på och respekterad. Med samarbete och en öppen dialog som grund blir du del av en kreativ, internationell företagskultur som ständigt erbjuder nya vägar att utvecklas.

Omfattning:
Heltid, tillsvidare

Sista ansökningsdag:
2018-08-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansökan sker via www.dfindfinance.se

För information:
I denna rekrytering samarbetar Etteplan med Dfind Finance AB. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, 070 - 368 18 82.

Vem söker vi?

Vi söker dig med minst gymnasial utbildning i ekonomi och du har åtminstone 3 till 4 års erfarenhet som ekonomiassistent. Vi ser gärna att det är från en bred roll och gärna med erfarenhet av projektredovisning. Då du kommer att verka i en internationell koncern vill vi att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. Etteplan använder sig av Maconomy och det är meriterande, men inget krav, med erfarenhet av det. Oavsett är det en fördel om du har ett systemintresse.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och förstår vikten av goda relationer inom hela organisationen. Din förmåga till anpassning och ditt problemlösande förhållningssätt är viktiga faktorer till framgång. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:

Med djupgående erfarenheter från flera branscher tillämpar vi vårt tänkande på tre områden: Engineering, Inbyggda system och IoT samt Teknisk dokumentation. Resultatet av Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter.

Med drygt 50 kontor i Sverige, Finland, Nederländerna, Tyskland, Polen och Kina erbjuder vi en verklig global affärsmiljö. Här finns många möjligheter för alla som brinner för att lära sig nytt och trivs med att utvecklas med kollegor.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Finance
Sista ansökningsdag 21 aug (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Etteplan är ett globalt ingenjörsbolag med över 3.000 specialister som arbetar efter devisen "Engineering with a difference". Vi är övertygade om att morgondagens tekniska utmaningar kräver nya angreppssätt, och att varje medarbetare är viktiga för att uppnå detta.