Löneadministratör till Etteplan i Västerås

Löneadministratör till Etteplan i Västerås

Om tjänsten
Som löneadministratör på Etteplan kommer du att arbeta självständigt med hela löneprocessen. Du kommer att ingå i ett glatt gäng som trivs ihop. De andra i teamet jobbar med ekonomi och du tar hand om lönerna. Tjänsten som löneadministratör är ett konsultuppdrag på heltid och kommer att pågå minst ett år med möjlighet till förlängning. Du blir anställd av Adecco och uthyrd till Etteplan.

Om dig
Vi söker dig som har en YH-utbildning inom löneadministration eller annan utbildning vi bedömer likvärdig. Alternativt har du några års erfarenhet av arbete inom yrket. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av att arbeta i Hogia Lön är det ett plus. Som person är du serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med olika människor. Du är van vid stressiga perioder och kan fokusera på ditt arbete trots att det händer mycket runt omkring. Din noggrannhet, struktur och vana vid att ta eget ansvar kommer du att ha nytta av här.

Om Adecco
Adecco är auktoriserade inom rekrytering och bemanning av Kompetensföretagen. Det innebär att vi uppfyller de villkor och krav på affärsmässighet som går i linje med auktoriseringen. Auktoriseringen är en garanti på att vi följer Svensk lagstiftning och Kompetensföretagens etiska regler. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder världen över och omkring 700 000 uthyrda konsulter på uppdrag varje dag, är Adecco Group en av världens största arbetsgivare. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson på telefon 021-470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Tjänsten ska tillsättas snarast, intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.