Kalkylator - Bro & Väg

Kalkylator - Bro & Väg

Kalkylator - Västerås

Eric Andersson Gruppen

Eric Andersson Gruppen är ett välrenommerat familjeföretag i tredje generationen och moderbolag för koncernen. Våra entreprenadföretag erbjuder tjänster inom Mark- och anläggning, Bergarbete, Spår- och järnväg samt Fastigheter. Bolagen i EA Gruppen sköts med flexibilitet och ett personligt engagemang samtidigt som de kan känna sig trygga i koncernens erfarna händer. Vår kärnverksamhet finner du i Mälardalen där vi brinner för utvecklingen av ett mer hållbart samhälle. Vi gör allt vi kan för att kunna bidra till en sund och framåttänkande byggbransch.

Bro & Väg

Bro och väg grundades 1977 och är sedan 2010 ett bolag i EA Gruppen. Här utförs betongarbeten, grundläggning, bergsprängning, schakt-, spår- och tunnelarbeten, kabelarbeten och markarbeten, och görs så både genom utförande- samt totalentreprenad. Precis som resten av EA Gruppen vistas Bro & Väg främst i södra Stockholm samt Mälardalen och Uppland.

Rollen

Vi behöver nu en erfaren kalkylator till vårt kontor i Västerås. Dina arbetsdagar kommer främst handla om att självständigt sköta kalkylarbetet i våra projekt, från ax till limpa. Det kan innebära att du tar in och utvärderar offerter, besöker arbetsplatser och utvärderar samt sammanställer AF-delar. Några av dina närmsta kontaktytor blir VDn och de arbetschefer som du så småningom lämnar över anbudet till. Arbetscheferna kommer genom hela processen finnas med som ett stöd.

Det kommer också krävas att du håller dig uppdaterad inom området och att du bidrar till omvärldsbevakningen och ständig utveckling av våra processer. Som sagt, vi vill bidra till ett mer hållbart samhälle vilket kan innebära utveckling på flera fronter.

Krav för tjänsten:
  • Gedigen erfarenhet från en liknande roll inom liknande verksamhet.
  • Körkort B.
  • Kunna kalkylera i MAP eller Bidcon.
  • God svenska i tal och skrift.
Här får du vara en del av ett familjärt och omhändertagande bolag med en stor och trygg koncern i ryggen. Kommunikationsvägarna är korta och vi ser gärna att du kommer med förslag och idéer om hur vi ytterligare kan förbättra vår verksamhet.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Upgraded People. Rekryteringsprocessens första steg är en intervju med rekryteringskonsult Carl Isaksson. Efter det följer eventuella tester samt möte med rekryterande chef. För frågor om processen finns Carl Isaksson tillgänglig via mail på carl.i@upgraded.se alternativt via telefon på 072-2198700.

Rekryteringen kommer ske löpande, så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (12 dagar kvar)