Redovisningsekonom till Eden & Co i Västerås

Redovisningsekonom till Eden & Co i Västerås

Som redovisningsekonom med kundansvar får du släppa delar av den löpande redovisningen för att i stället få möjlighet att vara delaktig och driva dina kunders verksamhet. Eden & Co erbjuder dig en möjlighet att med stöd från redovisningsassistenter komma närmare dina kunder och deras affärsutveckling.

En byrå i framkant

Eden & Co är en auktoriserad byrå och en väl strukturerad, pålitlig partner till kunder. Stor vikt läggs vid effektivisering av arbetsprocesser och en ambition att ligga i teknisk framkant. Detta för att underlätta arbetet för dig som konsult och för att säkerställa tillförlitlighet i leveranser. Det interna förbättringsarbetet genomsyrar Eden & Co. Vi tror att du som har idéer och vill bidra till förbättring genom lyhördhet för kundens behov kommer att trivas här.

Som ett resultat av målmedvetet arbete blev Eden & Co blev under 2021 nominerade till årets tillväxtbolag samt årets byrå av Revisionsvärlden.

Eden & Co är en byrå som skapats utifrån en dröm och ett engagemang för företagande. Eden & Co vet hur det är att vara företagare själva. Vad man behöver för att kunna ta rätt beslut i rätt tid. Det är därför Eden & Co är mycket mer än bara siffror.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som redovisningskonsult med kundansvar är du en av nyckelpersonerna i att utveckla såväl kunder som Eden & Co som företag. Med ett genuint intresse för kundens bästa kommer du få möjlighet att kontinuerligt analysera resultat och i samband med rapportering vägleda kunder till bättre beslut.

Den dagliga löpande redovisningen ligger huvudsakligen på redovisningsassistentens bord men du är fortfarande delaktig, framför allt i samband med bokslut och rapportering. Ditt helhetsansvar mot kunden omfattar allt från onboarding till redovisning och affärsutveckling.

Vem är du?

Vi tror att du finns på en redovisningsbyrå redan idag. Eller i en SSC-verksamhet som redovisare med nära relation till slutkunden. Eller som ekonom i ett mindre ägarlett bolag. Du slås ibland av att det vore roligt att fronta mot kund på ett tydligare sätt. Eftersom du ändå inte kan låta bli att engagera dig.

Vi söker dig som är konsultmässig, har affärsförståelse och naturligt bygger goda relationer. Du är förmodligen en verksamhetsutvecklare i själen och det faller dig naturligt att kontinuerligt erbjuda kunder en variation av de många tjänster som Eden & Co kan bistå med, utöver traditionell redovisning.

Som person är du noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel i ditt arbetssätt. Du vill leverera service och kvalitet.

Du älskar fortfarande själva redovisningen men eftersom du läst så här långt tar vi för givet att du är en utåtriktad redovisningsekonom som lockas av möjligheten att utveckla din roll åt det affärsmässiga hållet.

Vad erbjuder företaget dig?

"Eden & Co erbjuder en varierande och fantastiskt rolig tjänst där du ingår i ett både erfaret och hungrigt team.

Det är hos oss på Eden & Co som du kommer att få bredda din kunskap och stilla din nyfikenhet. Våra kunder är bland de bästa i Mälardalen och vi är stolta över den höga kompetens vi kan erbjuda dem, att leverera något annat än det bästa finns inte för oss.

Vi är en del av våra kunders vardag. Har du lust att bli en del av oss?"

Placeringsort

Västerås
I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Håkan Holmberg, 073-394 55 52, hakan.holmberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. Vid de flesta tillsättningar görs också en Bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Undvik känsliga personuppgifter som civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)