Projektledare service kyla & värme till Västerås

Projektledare service kyla & värme till Västerås

Är du verksam inom installationsbranschen och redo för nästa utvecklingskliv?

Vi söker dig som har förmåga att skapa goda relationer och med en stark drivkraft att nå uppsatta mål.

I rollen som projektledare service, så blir du en viktig nyckelperson för oss och våra kunder. Det är du som ansvarar för planering och genomförande av våra servicearbeten på kyl,- och värmepumpssidan och att så sker enligt fastlagda rutiner. Du leder, fördelar och följer upp serviceuppdrag samt fakturerar avslutade arbeten. Kundkontakter med både befintliga och nya kunder ingår som ett naturligt inslag i rollen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ledarrollen ligger naturligt för dig. Du värdesätter ansvarskänsla högt och likaså att du förstår vikten av ordning, reda och struktur i rollen och i serviceprojekten. Som ledare är du engagerad och tror på dina medarbetares egna förmåga.

För att lyckas ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande roller och/eller att du har tidigare praktisk erfarenhet inom framför allt kylteknik. Du bör också besitta grundläggande företagsekonomiska kunskaper samt god dator- och systemvana.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att vi trivs ihop och har kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats där du är med och påverkar. Du blir en del av en organisation och en bransch under ständig utveckling.

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och med ca 100 st anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.edekyl.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (1 dag kvar)