Projektledare/säljare värme

Projektledare/säljare värme

Som projektledare/säljare hos oss så utför du sälj- och kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer och du ansvarar för planering och genomförande av våra sålda projekt.

Vi söker dig som har förmåga att bygga kundrelationer och med en stark drivkraft att göra affärer. Kundkontakter ingår väldigt naturligt i rollen och med fokus på att både skapa nya, bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer.

Du bör sedan tidigare har erfarenhet från kalkyl- offert och säljarbete, gärna från en liknande roll. Har du även praktisk erfarenhet från installation av värmepumpar (såväl hos privatpersoner som hos kommersiella kunder) så är det ett stort plus i kanten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa. Vi värdesätter ansvarskänsla högt och likaså att du förstår vikten av ordning, reda och struktur i din roll och i dina projekt.

Du bör också ha grundläggande företagsekonomiska kunskaper samt god dator- och systemvana. Du behöver besitta kunskap om de i vår bransch vanligast förekommande leveransbestämmelserna.

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och med ca 100 st anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.edekyl.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (2 dagar kvar)