VVS-montör till Ecoklimat Norden AB

VVS-montör till Ecoklimat Norden AB

Om Ecoklimat Norden AB
Ecoklimat Norden AB bildades 2009, av grundare med gedigen kunskap och mer än 30 års erfarenhet inom inomhusklimat. Ecoklimat Norden AB vänder sig till villa- och fastighetsägare som på ett kvalitativt och miljövänligt sätt vill spara energi genom sitt val av anläggningar för inomhusklimat. Genom våra kompetenta och välutbildade medarbetare strävar vi emot att uppnå optimal kundnöjdhet. Då Ecoklimat i Norden AB expanderar söker vi nu ytterligare en VVS-montör.

Om tjänsten
Som VVS-montör på Ecoklimat Norden AB kommer du att arbeta med installation och reparationer av olika värmepumpar samt traditionellt VVS-arbete. Du kommer att arbeta med alla typer av värmepumpar, t.ex. bergvärme-, markvärme-, luft/vattenpumpar m.fl. Ditt arbetsområde kommer till största del att vara i och kring Västerås, Enköping, Uppsala och Stockholm.

I din roll som VVS-montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Installationer
  • Reparationer
Om dig
Vi söker dig som är utbildad VVS-montör och klar med din lärlingstid. Har du erfarenhet av att arbeta med värmepumpar är det ett plus. Du har B-körkort, har du Säkert Vatten och Heta Arbeten är det till din fördel. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är viktigt för tjänsten, pratar du även engelska är det ett plus. Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad. Du förstår vikten av ett trevligt kundbemötande och att vara företagets ansikte utåt. Du som har ett tekniskt intresse och god problemlösningsförmåga kommer att trivs bra i denna roll.

Viktigt för tjänsten är:
  • Ansvar
  • Kundservice
  • Problemlösningsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Ecoklimat Norden AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Adecco sköter rekryteringsarbetet och du blir anställd av Ecoklimat Norden AB. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Ecoklimat Norden AB erbjuder dig:
  • Ett fritt arbete där du själv planerar din dag
  • Fri telefon
  • Friskvårdsbidrag
Om ansökan

Tjänsten har start så snart vi hittar rätt person. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson via tel. 021-470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel. 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.