Servicetekniker Värmepumpar till Ecoklimat Norden AB

Servicetekniker Värmepumpar till Ecoklimat Norden AB

Om Ecoklimat Norden AB
Ecoklimat Norden AB bildades 2009, av grundare med gedigen kunskap och mer än 30 års erfarenhet inom inomhusklimat. Ecoklimat Norden AB vänder sig till villa- och fastighetsägare som på ett kvalitativt och miljövänligt sätt vill spara energi genom sitt val av anläggningar för inomhusklimat. Genom våra kompetenta och välutbildade medarbetare strävar vi emot att uppnå optimal kundnöjdhet. Då Ecoklimat i Norden AB expanderar söker vi nu ytterligare en servicetekniker.

Om tjänsten
Som servicetekniker på Ecoklimat Norden AB kommer du att arbeta med service, nyinstallation, akutjobb samt återkommande kontroller på värmepumpar och undercentraler m.m. Du kommer att arbeta med alla typer av värmepumpar, t.ex. bergvärme-, markvärme-, luft/vattenpumpar m.fl. Ditt arbetsområde kommer till största del att vara i och kring Västerås, Enköping, Uppsala och Stockholm.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Servicejobb
  • Akutjobb
  • Kontroller
Om dig
Vi söker dig som är utbildad servicetekniker och/eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har vana av att arbeta med värmepumpar eller liknande och goda kunskaper inom el. B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du kylbehörighet och begränsad el-behörighet samt BE-körkort är det till din fördel. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, pratar du även engelska är det ett plus. Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad. Du förstår vikten av ett trevligt kundbemötande och att vara företagets ansikte utåt. Du som har ett tekniskt intresse och god problemlösningsförmåga kommer att trivs bra i denna roll.

Viktigt för tjänsten är:
  • Ansvar
  • Kundservice
  • Problemlösningsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Ecoklimat Norden AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Adecco sköter rekryteringsarbetet och du blir anställd av Ecoklimat Norden AB. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Ecoklimat Norden AB erbjuder dig:
  • Ett fritt arbete där du själv planerar din dag
  • Fri telefon
  • Friskvårdsbidrag
Om ansökan
Tjänsten har start så snart vi hittar rätt person. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson via tel. 021-470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel. 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.