ELKONSULT INOM FASTIGHET OCH INSTALLATION, VÄSTERÅS

ELKONSULT INOM FASTIGHET OCH INSTALLATION, VÄSTERÅS

Sitter du idag och projekterar el inom fastigheter med MagiCAD? Har du drivet och viljan att utvecklas ytterligare? Då har ELE jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med både el- och telesystem som ingår i en modern fastighet t.ex. kraft, belysning, brandlarm, inbrottslarm, passersystem och datanät. Det innebär att du kommer ta fram underlag för förstudie, granskningshandling, förfrågningsunderlag samt bygg- och relationshandlingar. Arbetet sker normalt i olika projektteam i varierande storlek.

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av projektering och som har arbetat med att konstruera och rita installationsritningar för el- och telesystem. Som person är du trygg i dig själv, resultatorienterad och har viljan att utvecklas. ELE ser även att du är driven och ansvarstagande, då du får eget ansvar för ditt område. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både i svenska och engelska eftersom du även kommer delta på bygg- och projekteringsmöten. Du måste ha kunskap i MagiCad för AutoCAD, det är meriterande om du även behärskar Revit och FastEL.
Mer info
Kontaktperson Sari Mäkelä
Telefon 0735180599
Email Mejla Sari Mäkelä
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ELE:s verksamhet startade som ett renodlat elkonsultföretag. Genom åren har vi expanderat och utvecklats och vi ligger nu i branschens framkant med nytänkande och effektiva arbetssätt. Med över trettio års erfarenhet av projektering av elanläggningar i fastigheter, har ELE gedigen kunskap inom området.

Ny teknik, nya innovationer och kundkrav fortsätter att förändra branschen och standarden i våra fastigheter. ELE har stor erfarenhet av att leverera avancerade tekniska system till fastigheter för en miljövänlig lösning.

Våra uppdrag sträcker sig från mindre och avgränsade åtaganden, exempelvis framtagning av kabelberäkningar, projektering, framtagning av konstruktionsunderlag till stora projekt och små projekt där vi tar ett helhetsgrepp med allt från förstudie till entreprenadbesiktning.