Affärsutvecklare till OBOS Projektutveckling

Affärsutvecklare till OBOS Projektutveckling

EISS Rekrytering
Vi är en av Nordens största bostadsutvecklare. I Sverige verkar vi genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och Kärnhem. Vårt åtagande sträcker sig också till bostädernas kringliggande miljöer. Samhällsfastigheter för vård och omsorg, skolor och förskolor samt kommersiella byggnader ingår i våra projekt. OBOS Sverige AB är en av Sveriges ledande bostadsutvecklare, med ca 1000 medarbetare och över 150 000 sålda bostäder sedan starten 1927. OBOS Sverige ingår i norska OBOS, en medlemsägd organisation med säte i Oslo. Under 2016 levererade OBOS 4500 bostäder Norden.

OBOS satsar och investerar för att möta behovet av ökad volym och vi fokuserar på affärsutveckling med markförvärv och egenutvecklade bostadsprojekt. Satsningen innebär att vi behöver förstärka organisationen med en Affärsutvecklare till region Nordost som kommer att verka inom norra Mälardalen. Vi ser gärna placeringsort i Västerås eller Norrköping, men Eskilstuna eller Linköping kan också bli aktuellt.

Ansvarsområden som Affärsutvecklare
I din roll som Affärsutvecklare på OBOS blir ditt ansvarsområde att bearbeta marknaden mot privata markägare samt kommuner för att kunna göra goda affärer. Affärsutvecklaren har det fulla ansvaret för affären; från markförvärv till att kontrakt är skrivna. Arbetet med affärsutveckling utförs i nära samarbete med Regionchef och Projektutvecklare.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:
  • Söka efter intressant mark, bygga relationer och bearbeta intressenter såsom kommuner, myndigheter, markägare, underentreprenörer och andra potentiella kommersiella samarbetsparter.
  • Ansvara för att rätt förutsättningar finns i affärerna.
  • Handlägga och ansvara för all dokumentation i samband med markaffärerna.
  • Upprättande av samtliga kontrakt i samband med markaffärer.
Din bakgrund
Du har erfarenhet av att arbeta med tidiga skeden och projektutveckling. Du är också van vid lyckosamma förhandlingar och att genomföra gynnsamma affärer. Vi ser att du har relevant högskoleutbildning med en inriktning som ingenjör eller mot ekonomi. Du trivs i en roll där du har ett helhetsansvar för affären. Du drivs av att göra bra affärer och det är viktigt att du har en god ekonomisk kompetens.

Som person är du:
  • Affärsmässig och motiveras av kontaktskapande.
  • Duktig på att skapa goda relationer och vårda dessa.
  • Kreativ och duktig på att generera nya affärsmöjligheter.
  • Förtroendeingivande och har både goda ledar- och säljegenskaper.
  • Ansvarsfull och jobbar bra såväl med kollegor i ditt arbetslag, som med självständiga uppgifter.
Du har goda allmänna datorkunskaper och du kan snabbt sätta dig in i nya affärssystem. B-körkort är krav för tjänsten. Vi värdesätter ditt positiva synsätt och ditt engagemang!

Vi erbjuder
Arbetsmiljön inom koncernen tillhör en av de bästa i branschen; vi satsar på att medarbetaren ska må bra, både i och utanför arbetet, genom att aktivt uppmuntra till exempelvis friskvård och sociala aktiviteter - allt för att skapa en positiv teamkänsla bland våra anställda. Koncernen har varit med och format Sverige i 90 år och även om det är husen som satt sin karaktär på Sveriges samhällen och städer, hade det inte hänt om vi inte hade haft kompetent och ansvarsfull personal. Vi jobbar med mycket frihet under ansvar. Koncernen är i en tid av mycket optimistisk tillväxt och du kommer att ingår i ett framgångsrikt team som jobbar på en marknad med mycket goda och spännande framtidsutsikter.

Är du intresserad?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på OBOS. Du kan nå mig på johanna.andersson@eissrekrytering.se eller 0702-726266. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 21 april 2019.
Mer info
Kontaktperson Johanna Andersson
Telefon 0702 72 62 66
Email Mejla Johanna Andersson
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eissrekrytering.se/
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se