Redovisningskonsult till liten redovisningsbyrå

Redovisningskonsult till liten redovisningsbyrå

Om tjänsten

Till vårt kontor i Västerås söker vi nu en redovisningskonsult. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Vi hjälper våra kunder med hela eller delar av deras ekonomihantering, med alltifrån rådgivning, bokföring, löner, fakturering, moms/skattedeklaration, bokslut, årsredovisning och deklarationer. Vi jobbar i våra egna program, eller ute på plats i deras egna program, vi skräddarsyr allt för våra kunder och deras behov. Vi har alltid tillgång till de senaste nyheterna och reglerna. Vi ansvarar för att redovisningen i företagen sker på rätt sätt i rätt tid.

Arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult har du helhetsansvaret med bland annat:
Löpande bokföring
Avstämningar och periodiseringar
Upprättandet av månads- och årsbokslut
Moms och skattedeklarationer
Att vara rådgivande i redovisningsfrågor och redovisningsprinciper

Arbeta aktivt med tillväxt och nykundsbearbetning

Du liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster

Vem tror vi att du är?
Kanske är du i dag en erfaren redovisningsassistent som vill utvecklas eller en idag verksam redovisningskonsult. Du har relevant ekonomutbildning på högskole- eller YH-nivå samt några års erfarenhet av löpande bokföring.

Vi tror även att du är självgående inom löpande bokföring samt att du gör månads- och årsbokslut. Är du auktoriserad inom redovisning ser vi det som meriterande.

Då vi har som mål att leverera tydlig information till våra uppdragsgivare ser vi även att du är en person med en god socialförmåga. Du har lätt för att kommunicera och har en förmåga att vara strukturerad och noggrann.

I urvalsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig

som är prestigelös, och som aldrig tvekar att göra det lilla extra för dina kollegor och kunder.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och du är nyfiken och initiativrik och tycker att det är roligt att vara med och påverka och förändra vår gemensamma arbetsplats och trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och drivs av att skapa bra resultat.

Om företaget:

Företaget som är ett familjeföretag startades 1994. Vi är en liten redovisningsbyrå med 2 anställda och många års erfarenhet av både små, medelstora och stora företag. Vi arbetar i egen lokal i Västerås och även ute hos företag om så önskas. Våra kunder kommer ofta till oss på rekommendation från befintliga kunder, vi är den lite mer personliga redovisningsbyrån. Mer info finns på vår hemsida: www.wallinredovisning.se

Ansökan:

Du är varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Vi behöver snabbt tillsätta tjänsten.

Vid frågor kring tjänsten går det bra att maila oss: info@wallinredovisning.se
Mer info
Telefon 021129800
Email Mejla E Wallin & Co Redovisning AB
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wallinredovisning.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (12 dagar kvar)