Lokalvårdare

Lokalvårdare

Bli en del av vårt fantastiska team på affärsstöd som lokalvårdare i Västerås.

Nu har du möjligheten att få ett unikt och nära samarbete där din känsla för detaljer och service verkligen kommer till sin rätt.

Du älskar när det är rent och snyggt. Och att allt är på sin plats. Vi vet ju att du har känsla för stil och öga för detaljer. Det är ju sån du alltid har varit. Du är en person som uppskattar detaljerna på till exempel ett riktigt snyggt hotell där alla saker har sin plats och hade du haft ett eget hotell så tror vi Instagram hade svämmat över av foton på allt snyggt, hemtrevligt och inbjudande.

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av lokalvård och du får ytterligare bonuspoäng om du har erfarenhet av städ på hotell, sjukhus eller jobbat med hemstädning. Vi tror att du har en riktig "jag kan"-attityd inför dina uppgifter, plus att du är noggrann, pålitlig och gillar att ge god service. Du gillar att jobba metodiskt och trivs bäst med checklistor och vet att även när det ser rent ut så behöver det städas.

På Dooer kommer du få glänsa – och få alla ytor att glänsa. Förutom städning så kommer du även sköta en del serviceuppgifter som får allt att flyta på bra. Är du flexibel, gillar högt tempo och har en hög servicenivå kommer du passa perfekt i vårt team, häng med!

DU KAN

Städning och lokalvård

Köra bil, du har B-körkort

Vara både social och diskret

Arbeta i team och ta eget ansvar

Följa rutiner och checklistor

DU FÅR

Arbeta i en snabbrörlig miljö där det hela tiden händer nya saker

Möjligheten att växa med din roll inom serviceområdet

Vara med på en unik resa där det händer massa roligt

Vi intervjuar löpande, skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dooer.com/
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (20 dagar kvar)