Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Bli en del av vårt fantastiska team på accounting som redovisningsekonom i Västerås.

Nu har du möjligheten att få jobba precis som redovisningsekonomer borde jobba 2019. Vi är en modern fullservicebyrå som finns i flera städer i Sverige. När du blir en del av vårt team får du supersmarta verktyg så du kan lägga mer tid på kvalificerade arbetsuppgifter. Häng med och modernisera bokföringsbranschen tillsammans med oss!

Du älskar balans. Både i redovisningen och i livet. Du vet att det finns massa saker i ditt arbete som skulle kunna gå smidigare och frigöra tid för det som du verkligen vill göra om dagarna. Vi tror att du gillar enkelhet och att du älskar när allt håller högsta kvalitet. Du är ju noggrann och vet att det gömmer sig massa kunskap i bokföringen. Kunskap som dina kunder borde kunna använda sig av bättre.

När du blir en del av vårt ekonomiteam kommer du uppleva hur det är att jobba med modern proaktiv bokföring där du kan ge råd i realtid och verkligen fokusera på kundnytta. Hos oss kan du vara med och påverka både processer och teknik dagligen.

Vi är medvetna om att du antagligen trivs och är uppskattad på ditt nuvarande jobb. Men vi vet också att vi kan erbjuda en enormt skön arbetsplats, konkurrenskraftig lön och en arbetsmiljö inspirerad av de coola företagen i Silicon Valley.

Förutom genomtrevliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter erbjuder vi även förmåner och trygghet som privat sjukförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och mycket annat. Vill du arbeta på en modern fullservicebyrå, joina vårt team!

DU KAN

Bokföring och är utbildad inom det

Göra bokslut och har erfarenhet av det

Arbeta i team och ta eget ansvar

Svenska och engelska i tal och skrift

DU FÅR

Jobba med ett supersmidigt ekonomisystem

Mer tid för kvalificerade arbetsuppgifter

Schyssta villkor, branschledande lön och mycket mer

Vara med och skapa framtidens bokföringsbyrå

Vi intervjuar löpande, skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dooer.com
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dooer jobbar du med teamet som skapade Pingdom och Loopia. Målet är att bygga upp ett bolag som lika gärna kunde ha varit i Silicon Valley, fast vi bygger det tillsammans här i Sverige.