Byråchef till Sveriges modernaste bokföringstjänst

Byråchef till Sveriges modernaste bokföringstjänst

Hallå! Vill du vara med och hjälpa företagare verkligen fokusera på att driva sitt företag? Vet du med dig att du är en naturlig ledare och har förmågan att hjälpa andra nå nya höjder? Ta nästa steg i din karriär och bli vår Byråchef på Dooer.

Om Rollen

Som Byråchef leder du ett team av kunniga ekonomer i deras arbete från bokning till bokslut. Ni använder ny och smart teknik för att nå era mål och du som byråchef är ett naturligt bollplank för utvecklandet av Dooer-produkterna.

I din roll ingår resultatansvar för den redovsiningsbyrå Dooer driver i Västerås. Med din drivkraft ser du till att vår byrå alltid förbättrar både effektivitet och kvalitet. Till din hjälp har du teamet som grundat och drivit Loopia, Pingdom och Atomia, samt kollegor med spetskunskaper inom IT, redovisning, HR och många andra områden. Förrutom de som redan är på plats gör vi rum för fler i vårt 2000kvm stora lokaler i Melkerhuset som står färdigt att ta emot dem inom kort.

Det här är rollen för dig som vet med dig att du är ämnat för något extra. På Dooer får möjligheten att ta kliv i din utveckling som du annars kanske hade fått vänta på. Tillsammans arbetar vi smart, fokuserat och modernt för att nå våra mål - och är inte blyga för att fira framgångarna.

Vem du är

Vi tror att din främsta egenskap är att se en grupp människor och kunna leda dem som grupp och individer. Som byråchef har du så klart också koll på hur ekonomiarbete går till, men din främsta förmåga är att hjälpa medarbetare komma framåt i sitt arbete.

På Dooer finns möjligheten att ta ett stort ansvar i en verksamhet som utvecklas i snabb takt. Har du ambitionen hänger du med i vår utveckling och tar ett större ansvar vartefter företaget växer.

Du bör även
  • Vara modig och orädd att testa nya angreppssätt
  • Kunna se flera steg framåt och förutse vad som behöver göras
  • Behärska god svenska samt engelska i tal och skrift
  • Ha lätt att vinna förtroende
Vår vision

Om du är personen vi beskriver vill vi att du joinar oss i arbetet med att bli Sveriges grymmaste företag. Vår vision är att göra livet lättare för alla företagare och deras anställda, samtidigt som vi bygger landets roligaste och mest kreativa arbetsplats.

Om Dooer

Dooer startades 2015 och består idag av ca 50 medarbetare som sitter i Västerås och Stockholm. Dooers grundare Sam Nurmi har tidigare startat och drivit Loopia och Pingdom som båda var ledande företag inom sina nischer. Ta chansen och skapa förändring för en hel bransch!

Låter utmaningen lockande? Let's join forces! Tillsammans skapar vi en magisk framtid. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att ansöka!
Mer info
Telefon 704343344
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dooer.com
Sista ansökningsdag 8 jan (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att göra det enkelt för dig att driva ditt företag så att du kan fokusera på din passion.

Vi skapar lättanvända verktyg och tjänster som eliminerar administrativ overhead som bokföring och redovisning. Med andra ord, vi ser till att du inte behöver lägga en massa tid på bökig administration så att du istället kan fokusera på att växa din affärsverksamhet.

Dags för en revolution

Bokföringsbranschen fungerar i stort sett likadant nu som för 30 år sedan. Här behövs innovation och förnyelse!

Vi på Dooer använder modern teknik för att lösa gamla problem på nya sätt. Vi har omfamnat AI, maskininlärning, automatisering, molnet (ok, du vet, internet och servrar) och det faktum att du idag går omkring med en kraftfull dator i fickan.

Det är hög tid att utmana föråldrade antaganden om hur saker bör skötas och vad som kan åstadkommas. Vi vill göra bokföringen så enkel att den försvinner in i bakgrunden. Det är hög tid att du provar Dooer. ;)

Teamet bakom Dooer

Vi är ett glatt gäng erfarna utvecklare, designers, entreprenörer, ekonomer och redovisningsexperter.

Stora delar av teamet bakom Dooer kommer från teknikvärlden. Vi har grundat och utvecklat framgångsrika webbhotell, webbtjänster, mjukvaruföretag, IT-konsultföretag, med flera. Vi är vana att utmana hela branscher, och nu har turen kommit till bokföringsbranschen.