Account Manager

Account Manager

Bli en del av vårt fantastiska team på marknad som account manager i Västerås.

Nu har du chansen att vara med och modernisera bokföringssverige. Vi förändrar en hel bransch och skapar en helt ny upplevelse kring allt som har med bokföring att göra. Din roll handlar om relationer; att förstå kundens behov, se passande lösningar och ge bra service. Du kommer sitta i supermoderna lokaler mitt i centrala Västerås där vi expanderar explosionsartat.

I dagsläget jobbar du kanske som säljare. Eller något liknande. Det är inte viktigt. Vi tror att du har riktigt bra people skills och har doppat tårna lite i bokföring tidigare, kanske via ditt egna företag? Företagande är också något du går igång på och du ser snabbt smidiga lösningar på problem. Du som älskar att bygga upp relationer och göra behovsanalyser - och samtidigt förstår hur du kan överträffa kundens förväntningar kommer passa perfekt hos oss på Dooer.

Ditt uppdrag på Dooer kommer att bestå av att hantera inbound sales. Det är du som diskuterar med kunden om deras behov och ser passande lösningar för hur Dooer kan hjälpa till. Detta kräver stor förståelse och nyfikenhet - och eftersom det är egenskaper som du säkert har så kommer du att älska den här tjänsten.

På Dooer kommer du att:
  • Förvalta och vårda varma leads som marknadsavdelningen levererar
  • Genomföra kundmöten via telefon, följa upp och driva in affärer
  • Ha huvudansvar för Dooers viktigaste kundrelationer
Vi är medvetna om att du antagligen trivs och är uppskattad på ditt nuvarande jobb. Men vi vet också att vi kan erbjuda en enormt skön arbetsplats, konkurrenskraftig lön, och en arbetsmiljö inspirerad av de coola företagen i Silicon Valley.

Förutom genomtrevliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter erbjuder vi även förmåner som till exempel privat sjukförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och mycket annat.

DU KAN

Se kundens behov och skapa kundspecifika lösningar

Kommunicera verbalt och skriftligt med kunder

Jobba mot uppsatta mål och kämpa för att komma dit du vill

Göra affärer och bygga goda relationer med dina kunder

DU FÅR

Jobba tillsammans med både marknad- och bokföringsteamet

Driva igenom affärer och ge en kundupplevelse i världsklass

Uppleva en startup inifrån och vara med på en unik resa

Möjligheten att bygga upp och sätta strukturer för Dooers säljprocess
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dooer.com
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dooer jobbar du med teamet som skapade Pingdom och Loopia. Målet är att bygga upp ett bolag som lika gärna kunde ha varit i Silicon Valley, fast vi bygger det tillsammans här i Sverige.