Servicetekniker

Servicetekniker

Vi söker just nu servicetekniker för arbete med service, montage och installation av materialhanteringsutrustning såsom telfrar, traverser och dess kringutrustning. I tjänsterna ingår även att hos kund utföra behovsanalyser samt försäljning av företagets tjänster och produkter.

För tjänsten krävs erfarenhet av att ha arbetat några år i industrin samt teknisk gymnasieutbildning helst med elinriktning. Grundläggande kunskaper och vana av felsökning, underhåll, PLC-programmering är meriterande. Jobbet kräver att man tycker om att ha kundkontakt och är van att jobba noggrant och självständigt. Tjänsten är på heltid, innehav av giltigt B-körkort krävs, arbetet sker på höjd och kräver att man kan få godkänt tjänstbarhetsintyg för mast/stolparbete, även arbete under jord förekommer.

Vi erbjuder ett flexibelt arbete med mycket kundkontakter och stort egenansvar gällande planering och utförande av våra serviceuppdrag.

Placeringsorten är Västeråsområdet men även andra arbetsområden i Sverige förekommer.

Ansökan
Mer information lämnas av VD Jonas Hörnfeldt 08-603 34 22 eller Personalchef Annika Björnberg 08-603 34 82. Skicka ansökan och meritförteckning på svenska till jobb@dematek.se
Mer info
Kontaktperson Annika Björnberg
Telefon 86033400
Email Mejla Annika Björnberg
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Materialteknik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dematek.se
Sista ansökningsdag 16 feb (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dematek är ett ägarlett familjeföretag och Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar. Som generalagent för Demag Cranes & Components erbjuds marknadens största produktsortiment för lyft och hantering. Dematek utvecklar, säljer och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Med mer än 90 mobila servicetekniker placerade över hela landet och branschens största reservdelslager är de också den bästa partnern när det gäller problemlösning. Dematek har idag ca 160 anställda och omsätter 250 mkr.

Om du vill veta mer, gå till www.dematek.se