Kalibreringstekniker

Kalibreringstekniker

DEKRA Kalibrering växer och nu behöver vi förstärkning till vårt kalibreringsteam i Dalarna, Västmanland och Närke!

Som kalibreringstekniker har man som uppgift att besöka våra kontrakterade verkstäder och kunder runt om i Sverige för att utföra kalibrering/justering av mät- och kontrollutrustning så som Momentnycklar, Manometrar, Avgasmätare och Ljusaggregat med mera.

För att vara Framgångsrik i rollen som kalibreringstekniker behöver du vara kvalitetsmedveten, kunna kommunicera på ett tydligt sätt samt ha god samarbetsförmåga. Då arbetet innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad och har ett kundfokuserat förhållningssätt.

Tjänsten som kalibreringstekniker innebär ca 130 övernattningar per år då den största delen av arbetstiden är förlagd på annan ort.

Vi ser att du som söker tjänsten är noggrann och har förmågan att planera och prioritera ditt arbete effektivt. Du har även följande kvalifikationer
  • Slutförd gymnasieutbildning
  • Utbildning i mätteknik eller bilmekaniker
  • Körkortsbehörighet B är ett krav
  • Arbetslivserfarenhet av kalibrering eller arbete som vi bedömer likvärdiga är meriterande och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Mer info
Kontaktperson alexander.johansson
Telefon 0104551872
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://dekra-kalibrering.se
Sista ansökningsdag 6 aug 2022 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DEKRA AG i Stuttgart är världsledande inom kvalitetstjänser för fordonsbranschen. DEKRA Kalibrering söker dig med ambitioner som vill hjälpa oss att utveckla och fortsätta framgången med vår verksamhet runt om i landet. Vi välkomnar därför förstärkning till vårt kalibreringsteam.