Installationselektriker | Västerås

Installationselektriker | Västerås

Installationselektriker till DC Works

DC Works letar efter både juniora och erfarna elektriker för ett spännande projekt i Västerås!
Vi vill ha dig som är en naturlig del av ett motiverat arbetslag som vill arbeta i en utvecklande och utmanande miljö!

Arbetsuppgifter

Arbetet under projektet kommer att ske i en industriell miljö på ett kraftverk, och arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:
  • Installation av kabelstegar
  • Installation av kabelskyddsrör
  • Dragning av kablar genom väggar och skyddsrör (300kvmm kabel)
  • Koppling av kablar och till viss utsträckning testning av dessa kablar
Projektet löper i cirka 9 månader med start 20190201, arbetet sker dagtid under åtta timmar långa arbetspass. Du kommer att vara en del av ett arbetslag som tillsammans installerar kablarna och vilka arbetsuppgifter man blir tilldelad kan variera beroende på nivå av tidigare erfarenhet.

Du som söker

Vi har behov av både nyutexaminerade elektriker som letar efter sina första erfarenheter och mer erfarna personer som kan utföra de mer avancerade processerna som projektet innehåller.

Alla som ska arbeta måste ha genomgått SSG-certifiering som kan göras online. Utöver det krävs relevant utbildning som elektriker. Vi söker dig som är flexibel i ditt samarbete med andra, som trivs att arbeta i lag och har noggrannheten och den positiva inställningen som behövs för att ett projekt ska slutföras så bra som möjligt!

Det här erbjuder vi dig

När du är anställd hos oss på Barona kan du vara säker på att du hamnat rätt. Genom en djupgående rekryteringsprocess är vi och kunden alltid säkra på att du är rätt för tjänsten innan vi anställer dig. Det ger dig en extra säkerhet på jobbet, och sannolikheten till att bli tillsvidareanställd hos kund är goda. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag som värnar och ser till det bästa för våra kunder och anställda. Du har en konsultchef som ett stöd om det skulle uppstå frågor eller dylikt.

Vi erbjuder även följande förmåner:
  • Kollektivavtal
  • Pensionsplan ITP 1
  • Friskvård 3000:- årligen
Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för frågor, vänligen kontakta:

albin.jonsson@barona.se

073 514 36 64

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell;
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)