Elektriker till Coor inom Region Mälardalen

Elektriker till Coor inom Region Mälardalen

Är du en utbildad/erfaren lågspänningselektriker som söker en ny utmaning, vill ta ett stort eget ansvar och arbeta i omväxlande miljöer? Då ska du söka dig till oss på Coor! Till vårt team inom fastighetsunderhåll söker vi nu en patrullerande elektriker till våra kunder i region Mälardalen.

Om rollen
Som elektriker hos oss kommer du arbeta i den dagliga driften och med underhåll av fastigheter hos Coors kunder i bland annat Köping, Västerås, Arboga och Eskilstuna. I rollen kommer du bland annat utföra tillsyn, skötsel och underhållservice av fastighetstekniska installationer i fastighets-, kontors- och industrimiljöer. Kunderna vill ha vår hjälp och expertis och då du kommer ha ett nära samarbete med kunderna blir du Coors ansikte utåt. Vidare kommer du vara involverad i olika projekt samt utvecklings- och förbättringsarbeten.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Tillsyn och skötsel av fastigheterna
  • Felsökningar, reparationer och underhållservice av fastighetstekniska installationer.
  • Säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande el-relaterade frågor.
  • Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
  • Upprätthålla goda kundrelationer samt informera kunden om dagliga operativa frågor
  • Delta vid offert- och kalkylarbete eller medverka i olika projekt och uppdrag utöver befintliga avtal med kund.
  • Vara en aktiv i dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans samt samarbetet både internt och mot kund
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med utgångspunkt/placering i Köping eller Västerås. Du kommer arbeta på vardagar mellan kl. 07-16 och beredskap kan förekomma vid behov. Du rapporterar till sitechef.

Vår kandidat
Vi söker dig som är utbildad lågspänningselektriker med minst ett års erfarenhet som behörig elektriker samt god vana av att arbete med felsökning av elsystem. Du behöver ha ett B-körkort, tala och läsa svenska obehindrat, ha grundläggande kunskaper i engelska samt en datorvana. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta som elektriker i kontors och industrimiljö så är det meriterande.

Din personlighet
Vi lägger stor vikt vid personliga egen ser att du är en serviceinriktad person med ett kundfokus och ett genuint intresse för teknik. Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad då du till stor del kommer ansvara för vår anläggning och att du slutför de arbetsuppgifter som du påbörjat. Du är noggrann och har en förmåga att kunna prioritera bland olika arbetsuppgifter samt nyfiken på att lära dig nya uppgifter. Vi lägger stor vikt vid din personliga sida där vi gärna ser att du är ödmjuk och prestigelös lagspelare som stöttar upp där det behövs och samarbetar med dina kollegor.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontakt och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

För frågor om rollen är du välkommen att kontakta sitechef Anna Gustafsson på anna.gustafsson@coor.com

Vi ser fram emot din ansökan!

#tipsaCoor

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).