Svarvare / Bäddfräsare

Svarvare / Bäddfräsare

VI söker dig som tidigare har arbetat med fåstyckstillverkning (fräsning/svarvning) inom tillverkningsindustrin. Du förväntas ha goda kunskaper i ritningsläsning, bearbetning, ISO-programmering. Vi tror också att du som söker har ett gott ordningssinne, är social kompetent samt vill utvecklas och ta ansvar.

Personliga egenskaper som ansvarskänsla, flexibilitet och samarbetsförmåga är viktigt. Meriterande är om du har vana från styrsystem Heidenhain/Fanuc, kunskaper i CAM-programmering och O-Kuma Svarv.

CV skickas till info@conductus.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Conductus AB är ett av Västmanlands ledande rekryterings och bemanningsföretag inom bygg, hantverk och industribranschen. Vi erbjuder små, medelstora och stora bolag bättre flexibiltet genom kostnadseffektiva och snabba lösningar inom bemanning och rekrytering. Vi vill att det ska vara enkelt för både kunder och personal att arbeta med oss. Våra ledstjärnor är; trygghet, kvalitet och ansvar. Conductus AB är ett auktoriserat bemanningsföretag med allt vad det innebär ocg följer lagar, förordningar och kollektivavtal. Välkommen till oss!