Hydraulmonterare

Hydraulmonterare

Position Beskrivning:
Som hydraulmonterare hos är du ansvarig för den hydrauliska monteringen av högtryckssystem baserat på designdata och god professionell kunskap. Dina uppgifter inkluderar att bygga hydraul- och gassystem baserade på diagram och layoutritningar. Du ansvarar för din egen detaljerade planering och genomförande av hydraulmontering.

Rapportering och relationer:
Denna roll rapporterar till verkställande direktören. Du kommer att arbeta i ett team med andra mekaniker och hydraulmonterare och elektriker.

Du kommer också att ha regelbundna möten med designers och orderhanterare. Vissa leverantörskontakter kan uppstå.

Jobbet är regelbundet och heltid.

Din profil
Personen vi söker borde ha minst fem års erfarenhet av liknande arbete. Vana vid att läsa underlag, både mekaniska och hydrauliska diagram.

Du bör ha grundläggande kunskaper om hydraulik, komponenter, symboler, schemaläggning och systemförståelse samt praktisk erfarenhet av att bygga hydraulsystem.

Du är en strukturerad och organiserad person som gillar att planera och utföra förbättringar i roll och processer.

Du tycker om att arbeta i ett team.

Det är viktigt att kunna uttrycka sig väl på både svenska och engelska.

Skicka ansökan till: info@conductus.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 apr 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Conductus AB är ett av Västmanlands ledande rekryterings och bemanningsföretag inom bygg, hantverk och industribranschen. Vi erbjuder små, medelstora och stora bolag bättre flexibiltet genom kostnadseffektiva och snabba lösningar inom bemanning och rekrytering. Vi vill att det ska vara enkelt för både kunder och personal att arbeta med oss. Våra ledstjärnor är; trygghet, kvalitet och ansvar. Conductus AB är ett auktoriserat bemanningsföretag med allt vad det innebär ocg följer lagar, förordningar och kollektivavtal. Välkommen till oss!