CDE söker Administratör/projektassistent

CDE söker Administratör/projektassistent

Vill du jobba i en växande spännande organisation där du får spela en nyckelroll när det kommer till support och administration? Tycker du om att ha varierande arbetsuppgifter och sätta upp dina egna rutiner? Då är tjänsten som administratör/projektassistent något för dig.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete som administratör/projektassistent kommer du få arbeta både högt och lågt. Din grundläggande arbetsuppgift är att underlätta arbetet på kontoret och för kollegorna i deras dagliga arbete.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
- Resebokning
- Administrativt projektstöd
- Driva interna projekt
- Kundkontakt
- Ansvara för viss marknadsföring på sociala medier och presentationer
- Ansvarig för inköp av kontorsmaterial och profilprodukter
- Övriga kontorsrelaterade arbetsuppgifter

Service och prestigelöshet är något som genomsyrar ditt dagliga arbete då du kommer agera ansiktet utåt för både kunder och konsulter.
För att passa in i tjänsten krävs det därför att du är initiativrik och inte är rädd för att ta för dig. Du tycker om eget ansvar och är en kreativ problemlösare som tycker om att hitta nya vägar för att underlätta det dagliga arbetet. På så sätt kommer du få mycket frihet under eget ansvar och vi litar på att du hittar rätt medel för att utföra ett lyckat jobb. Du har en varm framtoning och uppskattar att skapa trivsel på kontoret. Du talar även flytande svenska och engelska.

Utbildning och erfarenhet
Du ska ha jobbat i Office-paketet och ha en administrationsbakgrund. Det är meriterande om du har en anknytning till el-branschen och erfarenhet av resebokning.

Jobbdetaljer

Anställning
Heltid/deltid

Befattning

Administratör/projektassistent

Bransch
Elbranschen

Tillträde
Enligt överenskommelse

Placering
Västerås
Mer info
Kontaktperson Victoria Ranström
Email Mejla Victoria Ranström
Område Västerås
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cdes.se
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CDE är ett ingenjörs- och konsultbolag som erbjuder tjänster inom idrifttagning, provning, konstruktion och projektledning för projekt inom generering, transmission och distribution av elkraft. Grundstenarna för CDE är pålitlighet, effektivitet och kvalitet och det är vad som genomsyrar CDEs arbetssätt i allt från första kommunikationen till slutresultat. De är ett ungt företag som gjort succé i branschen på grund av sin noggrannhet och sitt fokus på relationer och lagkänsla.