Cloudutvecklare till Combitech

Cloudutvecklare till Combitech

Vill du arbeta som konsult i teknikens framkant på ett bolag med kunder inom försvarsindustrin, transport- och industrisektorn? Brinner du för systemutveckling och vill arbeta med det senaste inom utveckling av IT säkerhet? Här får du en arbetsgivare som investerar i sina medarbetare med målet att bli branschens mest hållbara företag, välkommen med din ansökan som utvecklare hos Combitech.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Combitechs räkning just nu flertalet utvecklare till deras spännande projekt både in-house och ute hos deras kunder. Combitech är en nordisk teknikkonsultpartner som hjälper företag, industrier och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbart och säkert samhälle. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Combitech. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Din placeringsort kommer att vara antingen i Västerås eller Eskilstuna.

Du erbjuds
  • Utmaningar i det digitaliserade samhällets framkant.
  • Chans att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle i din vardag.
  • En arbetsmiljö och företagskultur som främjar personlig och professionell utveckling.
Arbetsuppgifter

I rollen som Cloudutvecklare designar, implementerar och utvecklar du olika molnlösningar och datorsystem utifrån kundens behov och krav. Projekt du kan komma att komma i kontakt med är utveckling av helhetslösningar, serverless lösningar, containerlösningar, micro-tjänster och Infrastructure -as-a-Code. Du kommer i ditt arbete att komma i kontakt med bland annat AWS, Azure, GCP, Ansible, RHEL, Dockers och Kubernetes.

Vi söker dig som:

Vill utvecklas och arbeta som konsult tillsammans med Combitech antingen in-house eller ute hos kund. Du har ett brinnande intresse för systemutveckling och erfarenhet av agila arbetsmetoder. Det är meriterande om du har erfarenhet av Azure, GCP eller AWS. Vidare har du kunskap inom minst ett av följande språk:
  • Java
  • JavaScript
  • Python
  • C#
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Combitech. Som person är du öppen, nyfiken och har en positiv inställning till nya utmaningar. Du trivs således i en miljö där du får ta egna initiativ och driva fram egna projekt. Du är en lagspelare som bidrar till ett härligt arbetsklimat bland dina kollegor och är skicklig på att kommunicera och skapa goda relationer.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid.

STAD: Västerås eller Eskilstuna

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell, konsultchef

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!