Affärsdriven rekryteringskonsult

Affärsdriven rekryteringskonsult

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta på ett växande företag med högt i tak tillsammans med ett gäng positiva och engagerade medarbetare? Då har vi världens roligaste jobb till dig! Vi växer och söker därför en driven och affärsinriktad rekryteringskonsult till vårt kontor i Västerås.

Drivs du av att göra affärer och samtidigt arbeta med rekrytering? Hos oss får du ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med stort fokus på att bygga långsiktiga samarbeten med företag i Västerås med omnejd. Som Rekryteringskonsult arbetar du självständigt med hela eller delar av rekryteringsprocessen, alltid med våra kunders behov och önskemål i fokus.

Du driver arbetet med kravspecifikation, annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning, tester och uppföljning. I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer med våra kunder samtidigt som du deltar aktivt i olika typer av nätverk internt och externt.
Som rekryteringskonsult ligger ditt fokus på rekrytering av ledande tjänster och specialister varför vi förutsätter att du är bekväm och har erfarenhet av att arbeta med företagsledningar och andra strategiska funktioner hos dina kunder.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från rekrytering och en bakgrund från arbete med tjänsteförsäljning, gärna i kombination med akademisk utbildning inom HR/ekonomiområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i ledande befattning eller i bemanningsbranschen. Vi tror att du har ett stort lokalt kontaktnät.

För att trivas med att jobba hos oss bör du vara lösningsorienterad samt drivas av att skapa lönsamma lösningar för dina kunder och för Clockwork. Jobbet ställer stora krav på din förmåga att skapa dina egna affärer och att du på ett förtroendeingivande sätt kan tillföra ett långsiktigt värde i våra kunders organisationer. Du är engagerad, lyhörd och prestigelös och gillar att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik.

Clockwork är ett företag med starka värderingar (glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet) vilka vi ser att du delar för att passa in och trivas hos oss. För oss innebär detta att man är van att agera snabbt och inte skjuta saker på framtiden, att man har en stark drivkraft och trivs med att ha mycket att göra. Det är även viktigt att ställa upp för varandra, vara prestigelös och aldrig tumma på kvalitet eller ordning och reda.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2021-04-20. Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt.
Ytterligare information om tjänsten lämnas av marknadsområdeschef Ellinor Sjödahl 0733-51 27 05 eller rekryteringskonsult Anders Hultgren 0733-51 27 01.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork.
Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller att hjälpa människor som befinner sig i en omställningssituation. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Det är viktigt för oss med en stark lokal närvaro och du möter oss på 20 orter i Sverige, från Luleå i norr och till Stockholm i söder.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se