Om företaget

Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn.

Dina arbetsuppgifter

Rekrytering av rektor!

För Rotundaskolans räkning söker vi en erfaren och resultatinriktad skolledare som brinner för relationsbyggande, kvalitet och skolutveckling. Du har en pedagogisk utbildning samt bred erfarenhet av skolledning i förskola och skola. Vi söker dig som är tydlig och målinriktad, du är trygg i din roll och skapar förtroende bland personal, elever och vårdnadshavare. Kvalitet är viktigt för dig, likaså gott klimat i kollegiet.

Att bygga en välfungerande organisation med höga resultat är något du motiveras och drivs av. Du är en lyhörd och relationsbyggande ledare som stärker dina medarbetare i sina respektive roller vilket driver skolans måluppfyllelse framåt.

Skolans ambition är att vara ett lokalt föredöme i kommunen och det vill du vara en del av. Till din hjälp har du en biträdande rektor och hög kompetens på medarbetarna. Pysslingen och Academedia erbjuder en välmeriterad rektorsgrupp där utveckling av undervisningen står högst på agendan. Huvudkontoret bistår med väsentliga stödfunktioner som t ex Centrala elevhälsan, Kvalitetsteamet, controller, HR, IT och kommunikationskompetens. Kompetensutveckling erbjuds via koncernens utbildningsavdelning, Academedia Academy.

Pysslingen tillämpar individuell lönesättning och provanställning för alla chefer. Kollektivavtal finns och goda förmåner för dig som anställd. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid.

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvariga rekryterare Fred Hussein tfn: 073-351 27 27 eller Rasmus Larsson 073-351 27 61

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
www.facebook.com/groups/rektorer/
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073-3512727
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juli (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en fristående grundskola år 1-9, med integrerad förskoleklass och fritidshem. Skolans huvudman är Pysslingen Grundskolor som ägs av företaget Academedia. Rotundaskolan har ett härligt läge i Arosparken (före detta Folkets Park i Västerås) och dansrotundans ombyggda lokaler lockar till nytänkande i verksamheten.

Vi startade år 2000 och har idag en väletablerad verksamhet med ca. 400 elever i två skolbyggnader fördelat på ca 45 medarbetare. Från förskoleklass till år 5 går eleverna i Rotunda-huset och från år 6 till år 9 i Hemdal. På Rotundaskolan arbetar vi med öppna dörrar och nära varandra, elever och vuxna.

Eleverna arbetar utifrån sina specifika förutsättningar och några av våra grupper är åldersintegrerade. Vi tror på att eleverna med ökat inflytande vinner ökad lust och större ansvarskänsla för sin egen utveckling.