Legitimerad SVA-lärare

Legitimerad SVA-lärare

Dina arbetsuppgifter

I detta uppdrag intar du en roll som kvalitetssäkrande SVA-lärare, detta innebär att du har ansvar för att:
  • Säkerställa att pedagogik, studiematerial och utbildningssituationen anpassas för att ge deltagaren förutsättningar att nå målsättningen med tjänsten.
  • Stötta upp i framtagandet och utvecklingen av metoder, studiematerial och innehåll i tjänsten. Detta i samarbete med Kvalitet- och utvecklingschef samt regionchefer.
  • Den pedagogiskt ansvariga kan även fungera som undervisande pedagog
Omfattningen på hur många timmar tjänsten ska utgöra kan diskuteras med respektive regionchef i ett nästa steg mot anställning.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad SVA-lärare mot antingen grundskolan eller gymnasieskolan och har minst 2 års erfarenhet av att ha undervisat i SVA-ämnet.

Du är flexibel och kan eventuellt kombinera ett jobb som lärare med några få timmar som kvalitetssäkrande pedagog mot utbildning i Yrkessvenska.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering