Lärare i matematik och kemi

Lärare i matematik och kemi

Om företaget

JENSEN är ett familjeföretag som vet att långsiktighet och kompetens lönar sig i längden. De tror och satstar på sin personal vilket resulterat att deras lärare trivs med både kollegor och rektorer.

Vi rekryterar nu en legitimerad lärare i matematik och kemi till vår samarbetsskola JENSEN gymnasium i Västerås. Du hittar skolan i centrala Västerås, på Stora gatan 50 i ljusa lokaler med egen takterrass där du kan njuta av solen och utsikten. JENSEN är ett teoretiskt gymnasium som erbjuder ekonomiska-, naturvetenskapliga-, tekniska- och samhällsvetenskapliga program där det allra viktigaste är trygghet och studiero.

JENSEN är ett gymnasium för elever med höga ambitioner och eftersom sambandet mellan god hälsa och goda studieresultat är tydliga har JENSEN en tydlig hälsoprofil vilket bland annat innebär att eleverna går pedagogiska promenader på veckans längsta lektioner och att de utövar mental träning.

Dina arbetsuppgifter

Ditt viktigaste uppdrag är bildning och du tränar eleverna för verkligheten genom positiv diciplin och självledarskap.

Utöver undervisning i kemi och matematik, där ämneskollega finns i matematik, kommer du att vara coach för en klass. Det finns även möjlighet till en förstelärartjänst om du är intresserad och har rätt kompentens.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om heltid med enligt överenskommelse.

Din profil

Vi välkomnar dig som är legitimerad gymnasielärare i matematik och kemi att söka tjänsten. Som person är du strukturerad och arbetar efter skolans styrdokument och interna policys. Du har god problemlösningsförmåga och hittar snabbt lösningar på uppkomna problem. För att trivas tror vi att du är prestigelös och kan arbeta tillsammans med skolans övriga personal för att nå de gemensamt uppsatta målen.

Vidare ser vi gärna att du har god digital kompetens då JENSEN använder Chromebooks och Google Apps för att göra undervisningen både mer effektiv och rolig genom smidigare samarbeten mellan dig som lärare och skolan elever.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef Elin Sanfridsson på telefon: 073-351 27 68 eller mejl: elin.sanfridsson@clwork.se

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Elin Sanfridsson
Telefon 073-351 27 68
Område Västerås
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se