Lärare i engelska

Lärare i engelska

Om företaget

Vi söker nu en legitimerad lärare i engelska åt vår samarbetsskola Hermods i Västerås. Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Deras yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande. I Västerås bedriver Hermods grundläggande och gymnasial vuxenutbildning i distans- och flexform.

Hermods är en av Sveriges största aktörer inom vuxenutbildning, SFI och yrkesutbildning och kan därmed erbjuda dig en stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll tillsammans med dina kompetenta kollegor runt om hela landet.

Tjänsten är en heltisdanställning och du har då tillgång till förmånswebben Benify. Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag.

Dina arbetsuppgifter

Huvuddelen av ditt arbete utgörs av undervisning i engelska både på grundläggande och gymnasial nivå. Utöver den mer traditionella klassrumsundervisningen som är frivillig för eleverna ingår individuell handledning för att eleven ska nå sina uppsatta mål. Du har mycket tid till den så viktiga uppföljningen av elevernas resultat då planeringen för alla kurserna redan finns framtagna av kunniga ämneskollegor som är anställda hos Hermods. Vid intresse finns möjlighet att arbeta i nationella team av ämneslärare som kontinuerligt arbetar med att utveckla kurserna i relation till styrdokumenten.

Din profil

Vi välkomnar dig som är behörig lärare i engelska på gymnasienivå med lärarlegitimation att söka tjänsten. Är du nyutexaminerad gör du och Hermods upp en gemensam plan för ditt första läsår.

Du ser digitala verktyg som en naturlig del i ditt arbete, både i undervisningen och i kommunikation med elever vid exempelvis rättning av uppgifter. Har du ett formativt förhållningsätt och erfarenhet att arbeta med elever som har ett annat modersmål än svenska tror vi att det är till din fördel.

För att trivas på Hermods är det viktigt att ha en positiv grundinställning och vi ser gärna att du har en stark vilja att utveckla dina elever och Hermods verksamhet. För att lyckas med det söker vi någon som är lösningsfokuserad, lyhörd och kan se den enskilda individen, egenskaper som är till fördel när man arbetar med vuxna elever.

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef Elin Sanfridsson på tfn: 073-351 27 68 eller mail: elin.sanfridsson@clwork.se

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Elin Sanfridsson
Telefon 073-351 27 68
Område Västerås
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 aug 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se