Engelsklärarvikarie på deltid

Engelsklärarvikarie på deltid

Dina arbetsuppgifter

Vi hjälper en gymnasieskola i Västerås som söker en ämneslärare i engelska. Du arbetar enligt läroplanen och dina huvudsakliga uppgifter är att sköta planering och undervisning för fyra lektioner i engelska i veckan på gymnasienivå, lektionerna ligger på måndagar och tisdagar.

Tillträde är i början på januari eller enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig över hela vårterminen och för dig med rätt kvalifikationer kan det finnas möjlighet till förlängning.

Din profil

Du är utbildad/legitimerad ämneslärare i engelska, eller håller på och läser motsvarande utbildning. Du är trygg i din roll som pedagog och ledare och trivs i skolans ombytliga miljöer.

Att planera och strukturera din egen undervisning hanterar du väl och du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever.

Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Kanske är du nyexaminerad lärare som längtar efter första tjänsten?

Ibland kommer arbetet vara utmanande men garanterat lärorikt och givande!
Som lärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 073-351 27 61
Område Västerås
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola.

Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se