Erfaren Konsultchef industri/logistik

Erfaren Konsultchef industri/logistik

Dina arbetsuppgifter

Drivs du av att göra affärer och samtidigt arbeta med personalfrågor? Nu förstärker vi vårt kontor i Västerås med ytterligare en konsultchef. Hos oss får du ett arbete där varje dag är spännande och ingen dag är den andra lik!
I denna roll agerar du som spindeln i nätet och ditt fokus kommer vara att bygga nätverk, utveckla affärer och skapa långsiktiga relationer med kunder, kandidater och konsulter. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat prospektering och försäljning mot både nya och befintliga kunder. Du kommer även att arbeta med matcha, prissätta och tillsätta konsultuppdrag och ansvara för hela rekryteringsprocessen från kravprofil till avslut och därefter ha fullt personalansvar för dina uthyrda konsulter.
Tjänsten är på 100% tillsvidare med start enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från försäljning, gärna i kombination med akademisk utbildning som personalvetare eller liknande. Har du dessutom erfarenhet från relevanta tjänster inom bemanningsbranschen, alternativt erfarenhet från personalledning är det meriterande.
För att trivas med jobbet som konsultchef måste du ha ett högt eget driv, älska möten med människor, entreprenörstänkande och vara resultatorienterad. Arbetet ställer också krav på social säkerhet, laganda och att du som person är förtroendeingivande och prestigelös.
Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du är en engagerad och lyhörd person med administrativ förmåga som gillar att arbeta i en omväxlande tillvaro där ingen dag är den andra lik.

Ansökan

Välkommen men din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2022-06-30. För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna Marknadsområdeschef Västerås Micke Campese 0733-512720 michael.campese@clwork.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt.
Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i mer än tjugo städer från Mälardalen och Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se