Vi söker Ingenjörer för kommande uppdrag i Södra Dalarna och Norra Västmanland.

Vi söker Ingenjörer för kommande uppdrag i Södra Dalarna och Norra Västmanland.

Om företaget

Varför ska du välja Clockwork?
Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning hos våra kunder. Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din Konsultchef.

Dina arbetsuppgifter

Har du nyligen studerat till Civil- eller Högskoleingenjör? Är du redo att få testa dina kunskaper? Perfekt, då kan det här passa dig!

Vi söker nu examinerade Civil- eller Högskoleingenjör för kommande uppdrag hos våra kunder. Detta är inte till något specifikt uppdrag, utan vi vill komma i kontakt med dig för framtida tjänster.

Exempel på uppdrag kan vara som Mjukvaruutvecklare i ett utvecklingsprojekt, som Mekanikingenjör med intresse för teknisk utveckling eller som Elkonstruktör med fokus på att dimensionera system och komponenter.

Du blir i första hand anställd av Clockwork och arbetar ute hos vår kund därefter kan det finnas möjlighet till anställning hos företaget. Det kan såväl vara långa som korta uppdrag, vilket kan leda till något långsiktigt.

Din profil

Vi söker dig som har studerat på universitet/högskola med inriktning inom elkonstruktion, automation, datateknik/elektroteknik, maskin eller produktutveckling. Alternativt har du samlat på dig motsvarande kunskaper via arbetslivserfarenhet. För att klara av uppdraget besitter du goda systemkunskaper inom respektive arbetsområde. Du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska i så väl tal som skrift.

För att passa i rollen som Konsult hos oss ser vi gärna att du är ansvarstagande och har hög kvalitetsmedvetenhet. Du drivs av att utveckla dig själv och verksamheten du kommer arbeta hos. Vidare ser vi att du är flexibel och fullföljer dina uppdrag genom gott samarbete med dina kollegor och kunder.

Ansökan

Ange gärna i din ansökan vilka typer av tjänster du är intresserad utav samt specificera dina kunskaper inom området.

Hör gärna av dig om du har frågor till Veronica Rönngren via veronica.ronngren@clwork.se eller Julia Lindström via julia.lindstrom@clwork.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se