Om företaget

Ringup i Västerås är inne i en tillväxtfas och söker därför en driven och affärsmässig säljare till sitt team som idag består av två personer, den familjära känslan och den starka framtidstron märker du så snart du stiger innanför dörren.

Ringup levererar ett komplett utbud av produkter från de ledande tillverkarna i branschen. Förutom mobiltelefoner samt annan hårdvara är huvudsortimentet operatörstjänster, mobila tjänster, samt egna IT-tjänster som kompletteras kontinuerligt med fler områden för att Ringup ska kunna leverera en helhet inom kommunikation, något de gjort i mer än 30 år.

Dina arbetsuppgifter

Är du en positiv, social och lösningsfokuserad person? Är du utåtriktad, strukturerad och brinner för försäljning samt att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer? Då har vi jobbet för dig! I rollen som säljare förväntas du att kontakta potentiella kunder för att bygga långsiktiga och personliga relationer. Hur du hittar dina nya kunder och utökar ditt kontaktnät vet du bäst själv, kanske är det i padelhallen eller med telefonen i handen, bara fantasin sätter gränser.

Din profil

Vem är du? Vi söker dig som brinner för service, är en lagspelare som har starkt driv och ett utvecklat affärssinne. Som person är du positiv, idérik och har förmåga att bygga, upprätthålla och utveckla långsiktiga relationer. Framförallt, vill du vara med och ta Rinup till nästa nivå? Du kommer att spela en nyckelroll för att vi ska lyckas nå våra målsättningar.

Tjänsten kräver att du uttrycker dig väl i tal och skrift, har god datorvana samt B-körkort och bil.

Övrigt
Omfattning; 100%
Tjänsten är en direkt rekrytering där du anställs av Ringup
Din ersättning består av fast lön samt provision
Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar Ringup med Clockwork Bemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Annika Nehrer
Email Mejla Annika Nehrer
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen".

Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se