Erfaren rekryterare till kund i Västerås

Erfaren rekryterare till kund i Västerås

Dina arbetsuppgifter

Är du en erfaren rekryterare på jakt efter nya utmaningar där du får ta stort ansvar och bidra till att utveckla företagets rekryteringsprocesser? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!

Till en av våra kunder i Västerås söker vi nu en rekryterare för ett längre uppdrag. Du kommer ha flera spännande arbetsuppgifter där din kunskap och erfarenhet kommer att komma till nyttja och erbjuda dig utmaningar som kan utveckla dig ytterligare.

En del kommer att vara att ansvara för hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till påskrivet avtal. Detta innebär bland annat annonsskrivning, intervjuer, tester och referenstagning. De tjänster du rekryterar är allt från montörer till ingenjörer vilket innebär stor variation i arbetet. De policys, lagar och regler som företaget har och som du behöver vara medveten om och följa håller du dig ständigt uppdaterad om. För företaget är det av vikt att deras rekryteringsprocesser genomförs med inkludering och mångfald vilket betyder att det krävs att du aktivt jobbar med detta för att få in ett underlag som representerar det.

En annan del i ditt uppdrag kommer vara att sätta rutiner, strategier och utveckla rekryteringsprocessen, där vi tror att din kunskap och erfarenhet kommer att bidra till flera förbättringsförslag. Du kommer att få möjlighet att arbeta med intern kontroll och driva utvecklingen framåt för att effektivisera och förbättra befintliga och nya processer. Du kommer ha ansvar för att driva den fortsatta utvecklingen av processer samt säkerställa efterlevnad i organisationen av satta rutiner.

Din profil

För denna tjänst ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet av rekrytering och att du brinner för att utveckla såväl ditt eget arbete som dina kollegors. Du är van att arbeta proaktivt med search och nätverksbyggand, där din servicemedvetenhet och inte minst noggrannhet bidrar till att sätta rekryteringarna. Du kommer med hjälp av din erfarenhet och kunskap skapa en process som kvalitetssäkrar de framtida anställda. För att kunna kvalitetssäkra och få igenom processen ser vi gärna att du har en har god ledarskapsvana samt tidigare erfarenhet från att framgångsrikt leda och utveckla en större grupp.

För att passa i den här rollen tror vi att du har ett stort eget driv och har förmågan att bygga långsiktiga relationer med såväl kollegor som kandidater. I och med tjänstens mångfacetterade uppdrag krävas det att du är van och drivs av att ha mycket i gång, det är av stor vikt att du drivs av att ha deadlines och har en god förmåga att prioritera ditt arbete.

Ansökan

Du blir anställd av oss på Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund i Västerås. Uppdraget sträcker sig inledningsvis över 12 månader med start i januari. Vår kund har ett långsiktigt behov, vilket innebär att chanserna att uppdraget förlängs är goda förutsatt att alla parter är nöjda.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Bemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Elin Sanfridsson på 0733-51 27 68.
Mer info
Kontaktperson Elin Sanfridsson
Email Mejla Elin Sanfridsson
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se