Elkonstruktör till Västerås!

Elkonstruktör till Västerås!

Om företaget

Vi söker nu en Elkonstruktör till vår kund i Västerås! Kunden levererar lågspänningssystem för kraftfördelning och motordrifter till kunder inom processindustri, gruvnäring och kraftverk i Sverige.Din roll

Detta är ett konsultuppdrag via Clevry på inledningsvis 12 månader.

Vi söker nu en konsult inom elkraft till deras konstruktionsavdelning på 13 personer för att arbeta med dokumentation av nya anläggningar och hantering av ändringar i befintliga anläggningar. En viktig del av dokumentationen är ritning av kretsscheman men även generering av förbindningstabeller och apparatlistor. Ritning av kretsschema sker huvudsakligen i CAD verktyget Elmaster enterprice.

Placering: Västerås

Omfattning: heltid

Start: 5 september
  Din profil

  Du får gärna vara i början av din karriär och komma direkt från högskolan där du studerat elkraft, elkonstruktör eller liknande. Tidigare erfarenhet av dokumentering av kretsschema erfarenhet av Elmaster enterprice är en klar fördel. De är även meriterande om du har kunskap i SAP/R3, Office 365 och Arcade.

  Som person är du nyfiken och driven. Du vill lära dig nytt och utvecklas i din roll. Vi söker rätt person, så det är bra om du har kännedom om ström och spänning, men du behöver inte vara expert från start.

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Rekryteringsprocessen
  Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Ida Högberg
  Telefon 073 707 95 47
  Område Västerås
  Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (22 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90