Vi söker två distriktssköterskor/sjuksköterskor

Vi söker två distriktssköterskor/sjuksköterskor

Vill du bli en del i vårt team och utvecklas med oss?
Förvänta dig ett omväxlande, stimulerande och meningsfullt arbete på en positiv och utvecklande arbetsplats med mycket patientfokus. Vi söker nu två nya distriktssköterskor/sjuksköterskor. Vi söker dig som har, eller önskar få en bred kompetens och ett omväxlande arbete inom primärvården.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med mottagningsarbete, telefonrådgivning, provtagning samt egen specialistmottagning. I dina arbetsuppgifter ingår också sjukdomsförebyggande arbete. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Du kan förvänta dig stimulerande arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av en vilja att hjälpa patienter till en förändring vad gäller hälsa, livsstil och livskvalitet.

Dina kvalifikationer

Legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du har goda medicinska kunskaper och är empatisk och strukturerad i ditt arbete och sätter patienten i centrum. God kommunikativ förmåga. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsformoch sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning med provanställning. Heltid. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2021-04-18

Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan!

Mer info
Kontaktperson Linda Landegren
Telefon 021-813 02 05
Email Mejla Linda Landegren
Område Västerås
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ptj.se/CityPraktiken/vara-mottagningar/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CityPraktiken är Västmanlands största familjeläkarmottagning med cirka 20 200 listade patienter. Vi är en del av Praktikertjänst och ingår i
Vårdval Västmanland. Vår mottagning har rymliga och fräscha lokaler med ett centralt läge i Västerås med gångavstånd till buss- och tågstation. Mottagningen har drygt 60 medarbetare från olika yrkeskategorier såsom läkare, distriktssköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, barnmorskor, BVC-sköterskor, psykoterapeuter, dietist och sekreterare.