Marknadsansvarig till Cash IT

Marknadsansvarig till Cash IT

Tjänstebeskrivning

Är du kreativ och kundfokuserad? Vill du komma till en roll där du får vara med och påverka affärer på riktigt? Cash IT förstärker nu laget och söker efter en operativt och strategiskt inriktad marknadsansvarig. Det innebär att vi letar efter dig som vill utveckla och expandera Cash ITs varumärke.

Erbjudande och arbetsuppgifter

Rollen som marknadsansvarig är en ny tjänst och du erbjuds därmed stora möjligheter att påverka dess utformning. Den person vi söker förväntas göra en genomlysning av Cash ITs marknadsföring, för att utvärdera hur den ska utvecklas framåt för att företaget skall nå affärsmöjligheter.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utveckla leverantör och kundrelationer genom att aktivt uppsöka potentiella och befintliga samarbetspartners
  • Ta fram och implementera Cash ITs marknadsstrategi, i nära samarbete med ledningen och säljavdelningen
  • Planera och genomföra aktiviteter och kampanjer tillsammans med partners
  • Ta fram och implementera en effektiv etableringsplan för Cash IT
På Cash IT erbjuds du möjligheten att ta nästa steg i karriären tillsammans med ett målinriktat och framgångsrikt team. Här får du komma till en organisation där du ges utrymme att arbeta med både små och stora kundsamarbeten, samtidigt som du har en bidragande position i företagets framgångsresa.

Personprofil

Du är den i umgängeskretsen som alltid kommer med roliga och spännande idéer. Vi söker dig som är van att arbeta såväl operativt som strategiskt, där du i mångt och mycket arbetat med marknadskommunikation från uppstart. Du är van att självständigt driva projekt med eget resultatansvar. Har du erfarenhet av försäljning och/eller teknisk bakgrund är det meriterande.
För att lyckas i rollen behöver du tydligt se kopplingen mellan marknad och försäljning. Du är snabb från tanke till handling, men har också förmågan att stanna upp och reflektera emellanåt. Du är orädd, tar egna initiativ och har god insikt i vilka prioriteringar som krävs för att skapa resultat och nå uppsatta mål. Du är en duktig kommunikatör vilket bidrar till att du har stor genomslagskraft för dina tankar och idéer. Du är naturligt social, tycker om att nätverka och befinna dig i sammanhang där nästa affärssamarbete väntar runt hörnet.
Företagets kunder, partners och leverantörer finns idag redan över hela Sverige och delar av Norge vilket innebär att ditt affärsområde sträcker sig från norr till söder, och på sikt i hela Norden. Det innebär att resdagar är din arbetsvardag samt givetvis kräver övernattningar på annan ort, detta ger dig möjligheten till framgångsrika samarbeten på en stor marknad.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Plats: Mellansverige

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 och camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 utvecklar Cash IT det användarvänliga kassasystemet Cash IT Retail, som efterlever marknadens hårdaste krav på säkerhet och kontroll. Genom egenutvecklade kassasystem ges full kontroll över försäljningen. Tack vare integrationen med olika affärssystem erbjuds ett komplett butiksdatasystem där den manuella hanteringen minskar och informationen synkroniseras i alla led. Genom nära samarbeten med de ledande leverantörerna av hårdvara har Cash IT kontroll över hela kedjan från vår egen utveckling av programvara till leverans och underhåll av nyckelfärdiga system.
Cash IT är leverantörer till detaljhandeln, både vad gäller hårdvara, mjukvara, tjänster, lösningar och support. Företaget utvecklar och levererar användarvänliga betal- och kassasystem som anpassas helt efter verksamhet, från enskilda butiker till kedjor över hela landet.

Sökord: marknad, marknadsansvarig, marknadschef, marknadsstrateg, marknad, kommunikation, employer branding, marknadsspecialist, marketing manager, digital manager, digital chef