Fältservicetekniker till Car-O-Liner!

Fältservicetekniker till Car-O-Liner!

Vill du ha ett flexibelt arbete där du till stor del arbetar ute på fält och dagligen interagerar med kunder? Har du en plåtslagarbakgrund? Då kan du vara Car-O-Liners nya medarbetare!

Information om tjänsten

Car-O-Liner är en global leverantör av högkvalitativa, tekniskt avancerade kollisionsreparations- och träningslösningar för bilverkstäder och OEM-tillverkare. Nu söker Professionals Nord en fältservicetekniker åt Car-O-Liners räkning. Du kommer att vara stationerad i Kungsör men vara på resande fot runt om i Sverige större delen av tiden. När du är på resande fot kommer du att färdas i Car-O-Liners företagsbil.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Car-O-Liner under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med installation av ny utrustning samt service, kalibrering och verifiering av befintlig utrustning. Utrustningen är exempelvis riktbänkar, svetsar, mätsystem etc. Du kommer dagligen att interagera med kunder inom bilskadeindustrin i hela Sverige för att säkerhetsställa att kunder använder sin utrustning på bästa sätt. Med det tillkommer även grundläggande produktutbildning samt repetitionskurser hos kunder. För att få en bra start kommer du att få utbildning i företagets produkter samt gå bredvid en erfaren fältservicetekniker.

Vi söker dig som

har erfarenhet från bilskadeindustrin och därmed goda mekaniska kunskaper. Du befinner dig i en personlig situation som möjliggöra resor samt övernattningar i hela Sverige. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som fältservicetekniker hos Car-O-Liner. Du trivs med att vara ute på fält och interagera med kunder. Du har en känsla för service och är mån om att göra ett bra jobb hos kunderna. Då rollen innebär stort eget ansvar ser vi att du har en god ansvarstagande och självständig förmåga. Vidare har du ett tekniskt intresse och sinne för detaljer.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kungsör
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Läs mer om företaget här!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 14 juni 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.