Senior Account Manager till Canon!

Senior Account Manager till Canon!

Om företaget

Canon Business Center Mälardalen
Vi har två kontor, Västerås & Eskilstuna, och finns representerade på dessa orter sedan 40 år tillbaka! Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda program av IT-produkter inom dokumenthantering. Samtliga affärsområden syftar till att skapa effektiva informationsflöden hos våra kunder. Vi är ca 20 medarbetare fördelade på sälj, service & admin. Kedjan Canon Business Center finns på 26 platser runt om i landet och är marknadsledande inom våra viktigaste produktområden. Mer info om vår verksamhet: www.canon.se och www.canonbusinesscenter.se
Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort att leva och arbeta tillsammans för allas bästa. Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.

Vi erbjuder
En fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika affärsmän/kvinnor i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning, komplex lösningsförsäljning, företagsekonomi, Business Acumen, produktutbildningar, personlig coaching m.m. Allt planeras och baseras på dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.

Dina arbetsuppgifter
  • Jobba med att bygga upp en egen kundstock genom att kontakta och besöka företag.
  • Ta över och förvalta till viss del befintliga kunder.
  • Utvecklas tillsammans med kunderna (merförsäljning).
  • Delta på nätverksträffar, sälja in Canon och bygga starka affärsrelationer.
Introduktionsplan för att komma in i arbetet finns och du får löpande coachning samt rapporterar direkt till försäljningschef.

Din profil

Vi ser att du vill jobba med hög aktivitetsnivå och inte är rädd att ge det lilla extra. Vi söker en problemlösare som är nyfiken och kreativ, du har förmågan att se saker ur ett större perspektiv. Du vet att hårt jobb lönar sig och drivs av att påverka din egen lön.
  • Du förstår vad det innebär att jobba med relationsskapande försäljning och långsiktiga samarbeten där du har ett affärsmässigt tänk.
  • Du är resultatinriktad, förstår hur målsättning fungerar och vet att det är du själv som behöver göra jobbet för att nå framåt. Du drivs av att bli framgångsrik inom försäljning.
  • Du är övertygande och vågar utmana dina kunder, du håller taktpinnen och leder kunden framåt utan att uppfattas som arrogant.
  • Du är en teamplayer som drivs av allas framgång med positiv attityd.
För att passa i rollen ser vi att du har tidigare kunskap inom att skapa affärsrelationer med företag, gärna inom B2B-försäljning men kan också ha erfarenheter från rekrytering, event eller liknande.

Krav:
B Körkort
Mycket goda kunskaper i Svenska samt goda kunskaper i Engelska - tal och skrift.
Individuell lönesättning, fast lön, bonus och provision (inget lönetak)
6 månader provanställning sedan tillsvidareanställning.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om du har frågor kring processen får du gärna höra av dig till Elin Hernodh via: elin.hernodh@clwork.se

Tillsättning av tjänsten från 9 augusti 2022.
Urval till tjänsten sker löpande
Mer info
Kontaktperson Elin Hernodh
Telefon 073 351 27 90
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se