Systemutvecklare med fokus på integration, Västerås

Systemutvecklare med fokus på integration, Västerås

Beskrivning av tjänsten

Vill du bli en del av ett levande, inspirerande och medarbetarägt företag som kombinerar den stora internationella organisationens möjligheter med lokal närvaro och relationsbyggande hos små och stora kunder? Då tror vi att CGI kan bli din nästa arbetsplats! Vårt 90 medarbetare starka kontor i Västerås står nu i begrepp att växa ytterligare och söker förstärkning inom ett antal områden. Ett av dessa är integration, där vi mer specifikt letar efter ytterligare en duktig systemutvecklare med spetskompetens inom någon eller några specifika integrationsplattformar (t.ex Biztalk, Websphere, Mule). Vi söker först och främst dig som redan arbetat i några år med att utveckla och förvalta olika sorters integrationslösningar och förvärvat en god förståelse för vedertagna standarder, begrepp och arbetssätt inom systemintegration. En bakgrund inom exempelvis .NET är meriterande men inget krav.
Som senior systemutvecklare hos CGI Västerås gentemot våra kunder i Mälardalen tar du bland annat del av:
  • Ett av de härligaste gängen medarbetare man kan tänka sig. En varm, välkomnande och inkluderade kultur och ett av stadens absolut mysigaste kontor!
  • Ett hjälpsamt klimat, där vi uppmuntras att ta initiativ och där vi lär av varandra.
  • En organisation där riskmedvetenhet och långsiktigt kvalitetsarbete genomsyrar arbetet på alla plan. Du lämnas aldrig i sticket och har alltid uppbackning!
  • Mycket goda möjligheter till egen personlig utveckling via utbildningar, certifieringar och evenemang.
Vi tror att du har förmåga att förstå övergripande samband och logiska helheter såväl som att effektivt bryta ner enskilda problem i mindre och greppbara beståndsdelar. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med konsultrollen och trivs i den.
Utöver rena teknikkunskaper värdesätter vi också social kompetens och förmågan att kunna förmedla och beskriva komplexa logiska samband på ett enkelt och lättfattligt sätt. Vi tror att du stimuleras av att att arbeta nära kund och att du är lika bekväm i att ta fram krav och lösningsförslag som att realisera dem. Vi tror att du, liksom vi, trivs som allra bäst när du utvecklar goda och långvariga konsultrelationer.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare etc. Arbetet kan vara förenat med resor inom och utom Sverige. I huvudsak arbetet bestå av att realisera nya, smarta och värdeskapande systemlösningar gentemot våra kunder på lokalmarknaden i Mälardalen. Av dessa finns merparten finns inom offentlig sektor.

Det här erbjuder vi dig:

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har en dokumenterad och mångårig spetskunskap inom en eller flera specifika integrationsplattformar (t.ex Biztalk, Websphere, Mule etc). Du har en god generell förståelse av att bygga och tillämpa web services av olika standarder. Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att trivas i rollen. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i ditt arbete.

Mer om tjänsten:

Heltid/deltid: Heltid
Placering: Västerås
För mer information, vänligen kontakta: Peter Utas, Konsultchef, 0705445801
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-02-07
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI

CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (21 dagar kvar)