Projektledare, Västerås

Projektledare, Västerås

Beskrivning av tjänsten

Vill du bli en del av ett levande, inspirerande och medarbetarägt företag som kombinerar den stora internationella organisationens möjligheter med lokal närvaro och relationsbyggande hos små och stora kunder? Då tror vi att CGI kan bli din nästa arbetsplats! Vårt 90 medarbetare starka kontor i Västerås står nu i begrepp att växa ytterligare och söker förstärkning inom ett antal områden. I just den här annonsen vill vi nå ut till dig som sedan tidigare arbetar med projekt- eller förvaltningsledning under några år och som känner att det nu är dags att ta nästa steg i karriärutvecklingen. Som konsult och projektledare hos CGI Västerås får du bland annat ta del av:
  • Ett av de härligaste gängen medarbetare man kan tänka sig. En varm, välkomnande och inkluderade kultur och ett av stadens absolut mysigaste kontor!
  • Ett hjälpsamt klimat, där vi uppmuntras att ta initiativ och där vi lär av varandra.
  • En organisation där riskmedvetenhet och långsiktigt kvalitetsarbete genomsyrar arbetet på alla plan. Du lämnas aldrig i sticket och har alltid uppbackning!
  • Ett stort antal goda kundrelationer, varav många daterar sig mycket långt tillbaka i tiden.
Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektledare på CGI kommer du att arbeta med olika typer av projekt, förstudier, offertarbete, verksamhetsutveckling, systemutvecklingsprojekt, transitions- och transformationsprojekt. Som projektledare är du ytterst ansvarig för att projektet levererar enligt överenskommen tidplan, budget och kvalitet. Uppdragens kan vara både av längre och kortare karaktärm och kan ofta utföras helt delvis på distans, beroende på kundens krav. Du kommer i huvudsak att arbeta mot våra kunder i Mälardalsregionen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du besitter certifieringar såsom PM3, Prince2 eller motsvarande, alternativt samlat på dig erfarenhet av att ha arbetat utifrån liknande ramverk. En systemvetarexamen eller motsvarande bakgrund är meriterande, men än viktigare är din förmåga att förstå övergripande samband på ett högre plan utan att för den delen behöva ha kontroll över alla detaljer på lägre nivå. Vi tror att du utvecklat goda färdigheter i att hantera och kommunicera förväntningar, och att du - liksom vi - värdesätter tydlighet och öppenhet i dialog med ett projekts olika intressenter.

I rollen som projektledare ser vi det som avgörande att du besitter en stark affärsförståelse och att du samlat på dig erfarenheter av att realisera IT-lösningar i olika sammanhang. Vi söker dig som är bekväm i att vara synlig och visa sig tillgänglig ute i en organisation, som inte räds att upplevas tjatig utan tvärtom stimuleras av att, i samarbete med andra, driva saker hela vägen in i mål. Vi ser att du har en god förmåga att uttrycka dig på Svenska och Engelska, både muntligen och skriftligen.

Mer om tjänsten:

Heltid/deltid: Heltid
Placering: Västerås
För mer information, vänligen kontakta: Peter Utas, Konsultchef, 0705445801
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-02-07
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI

CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (49 dagar kvar)