Vi söker rutinerad arbetsledare till Mälardalen

Vi söker rutinerad arbetsledare till Mälardalen

Vi växer och behöver bli fler. Vi söker dig som trivs i rollen som arbetsledare, det är något du gjort i många år och har erfarenhet av såväl bostadsbyggande som kommersiella fastigheter. Vi har flera spännande projekt som skall tillsättas där vi behöver produktionsnära arbetsledare.

Dina uppgifter
Som arbetsledare är du platschefen behjälplig att driva projektet framåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att samordna personal och underleverantörer. Du kommer att delta i ekonomiarbetet och sköta exempelvis avstämningar, materialhantering och bygghandlingar. I din roll ingår också att aktivt arbeta med tidplaner, produktionsuppföljning och ÄTA-frågor.

Den vi söker
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som arbetsledare, det är i den rollen du trivs och vill fortsätta utvecklas. Du är en person med bred erfarenhet från byggbranschen. Du är strukturerad, har god social förmåga som gillar det där med att bygga det vinnande laget av medarbetare och underleverantörer. Hos oss arbetar du som arbetsledare i huvudsak ute på projektet, en mindre del av tjänsten får du också ta hand om administrativa arbetsuppgifter av olika slag. För att vi ska trivas med varandra är det viktigt att vi ser på rollen på samma sätt. Vi lägger stor vikt vid att du som person passar i vår organisation och att du lever upp till våra värderingar som en sund ByggPartner.

Du får bra villkor
Vi förstår att lön och förmåner är frågor som är viktiga då du funderar över vårt erbjudande. För oss är det är lika viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna.

Information
Välkommen med din ansökan senast 8 augusti. Har du frågor kring tjänsten, hör av dig till Arbetschef Johan Sönnerlid 072-080 74 42 eller HR-Chef Ann-Louise Holmbom 0243-55 95 06 för mer information.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 aug 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Borlänge, Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans i koncernen är vi ca 600 anställda och har en omsättning på 2,3 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det handlar om att vara okomplicerade och pålitliga, lätta att ha att göra med helt enkelt. Sunt förnuft handlar också om balans och långsiktig hållbarhet för både våra kunder och oss själva, samt för ekonomin och miljön. Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss, och vi tror att både struktur och frihet är viktiga redskap för att åstadkomma det.