Prefabricerings personal till Västerås sökes!

Prefabricerings personal till Västerås sökes!

Prefab-personal sökes till välrenommerad företag!
NU söker vi betongarbetare till Prefabfabrik i Västerås!
Vi söker vi dig som vill arbeta med kroppen och inte är rädd för att ta i. Du hamnar i ett gott team på ett företag med bra värderingar.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från betongindustrin, industri eller kanske från byggbranschen. Vi lägger stor vikt på personligheten, viljan och engagemanget. Det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta, lätt för att lära dig och har en hög ambitionsnivå att lära dig nya saker.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att forma, armera och gjuta betongväggar. När väggarna är klara plockar du bort formarna, slipar och städar. Är du formsnickare kan du passa för uppdraget också.


Meriterande men inget krav:

  • Körkort & egen bil.
  • Arbetat inom Prefab
  • Ritningsläsning
  • Erfarenhet av armering och betong
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatumet har passerats.

sökord: prefab, betong, armering, bygg, ritningsläsning, formsnickare

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (46 dagar kvar)