Konsult inom Windows Server till Västerås Gillar du Britt? Gillar Britt dig?

Konsult inom Windows Server till Västerås Gillar du Britt? Gillar Britt dig?

Nu letar vi efter en konsult inom Windows Server till Västerås. Ditt fokus kommer att ligga på att utveckla våra kunders IT-miljö och vara behjälplig vid större projekt.

Du kommer med stort eget ansvar jobba i både stora och små projekt mot kunden, med allt från införande projekt till att föreslå förbättringsåtgärder i kundernas IT-miljöer. I din roll kommer du att ingå i ett team av kompetenta medarbetare som tillsammans driver och utvecklar våra kunder. Du kommer till största del arbeta på plats hos oss i våra mysiga lokaler i Kopparlunden tillsammans med dina kollegor.

För att lyckas som konsult inom Windows Server bör du ha eller vara:
  • Flera års erfarenhet inom IT
  • Goda kunskaper inom AD
  • Goda kunskaper inom Office 365
  • Goda kunskaper inom Windows servermiljöer
  • Vara social och relationsskapande
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser gärna att du dessutom har kunskaper inom något av nedan:
  • Azure
  • AWS
  • HP eller VmWare
Britt är inget nytt IT-bolag. Vi har funnits sedan 1989. Vi har bara hittat ett namn som passar oss bättre. För ett tag sedan lyfte vi blicken, funderade, fick ovärderliga insikter om framtiden och valde att bli ett annorlunda IT- företag. Vårt mål är att vara IT-branschens roligaste arbetsplats med fokus på att få företag och organisationer att nå sin fulla potential.

Skulle du gilla Britt, och Britt gilla dig, då kan du se fram emot en hel del roliga förmåner och ett härligt team av kunniga kollegor. Du får själv välja dina arbetsredskap, du får profilkläder och profilprodukter, friskvårdsbidrag, subventionerad lunch, roliga AW:s, möjlighet till personalbil och personalrabatter av olika slag. Sen gillar vi det där lilla extra, att fira saker till exempel, vilket händer ganska ofta.

Känns det som vi har nått på gång här? Isåfall tycker vi att du ska skicka ett hej och berätta mer om dig till oss på länken nedan.

Vi rekryterar löpande och frågor om tjänsten besvaras av Mikaela.

Läs gärna mer om hur det är att jobba på Britt här!

Vi hoppas att vi ses, hälsningar Britt
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli 2019 (14 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi märks inte. Alltså förutom att våra kunder och användare älskar oss förstås - för att vi är generösa och roliga och ger dem en massa frihet.

Frihet som hjälper dem att uppnå sin fulla potential på jobbet, i karriären, på fritiden, i familjen och, faktiskt, i livet.