Redovisningsekonom till vår kund i Västerås!

Redovisningsekonom till vår kund i Västerås!

Brightby söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom. Vill du ingå i ett team med många professionella och engagerade kollegor som brinner för både ekonomi och service? Vill du även vara en del av ett företag som ligger i framkant gällande utveckling inom ekonomi? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?

På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Det är viktigt att kunna hjälpas åt i gruppen för att nå de gemensamma målen. För att lyckas i rollen som redovisningsekonom behöver du även vara bokslutssjälvständig. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightby's fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:
 • Månadsbokslut
 • Avstämningar
 • Årsbokslut
 • Deklaration
 • Budget
 • Analys
 • Kundkontakt
Kvalifikationer och erfarenhet
 • Examen inom ekonomi på högskola eller universitet/YH/motsvarande i arbetslivserfarenhet
 • Självständig i månadsbokslut
 • Flytande i svenska, i tal såväl som i skrift
 • 2-5 års arbetslivserfarenhet som ekonom inom redovisning
 • Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en helhetsförståelse för de ekonomiska sambanden, som kan analysera och dra slutsatser ifrån det. Vidare är du positiv, serviceminded och trivs i en föränderlig miljö. Du är nyfiken, har lätt för att lära, kommer med idéer och är en god lagspelare. För att lyckas i rollen behöver du vara bra på att planera och strukturera ditt arbete då du och teamet har det yttersta ansvaret för leveransen mot kund. Du är duktig på att kommunicera i både tal och skrift samt att skapa goda relationer med både kunder och kollegor.

Start Enligt överenskommelse

Placering Västerås

OmfattningTillsvidareanställning på heltid med 6 månades provanställning

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Andrea Eugenio Silvano: 073-942 74 81 alternativt; andrea.silvano@brightby.se eller Caroline Ollas: 072-014 33 19 alternativt; caroline.ollas@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Brightby
Hemsida http://www.brightby.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.