VD-assistent / Samordnare / Administratör på deltid till bolag i Ludvika

VD-assistent / Samordnare / Administratör på deltid till bolag i Ludvika

Är du en noggran person med erfarenhet från samordnande roller med mycket ansvar? Letar du efter en tjänst på 60 till 80 % i Ludvika? Då kan detta vara någonting för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar tom 2020-12-20. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företagetFöretaget är multinationellt och verkar inom elkraft och automationsteknik. Mer information kring bolaget ges vid intervju.

ArbetsuppgifterI rollen förväntas du stötta dina kollegor dagligen och ansvarar för att saker och ting rullar på. Du jobbar med flera parallella kontaktytor samtidigt och har stort ansvar för dina arbetsuppgifter och för att verksamheten rullar på bästa sätt. Du agerar sammanhållande assistent för hela regionen och koordinerar med kontakter samt medarbetare i Sverige såväl internationellt. Du sköter mötessamordning, bokar rum samt beställer mat vid större sammanträdanden. Du har också ansvar för internkommunikation som sker via intranät och nyhetsbrev samt är administratör i verktyg där inköp till bolaget sker. Du ansvarar också för viss personaladministration, framförallt onboarding och offboarding av medarbetare och konsulter. Vidare hanterar du tullfakturor från Tullverket.

Formella krav
  • Erfarenhet från liknande roll
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående tom 2020-12-20
Plats: Ludvika, Sverige
Omfattning: 60 till 80 %
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!